Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit írjak neki?

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy iskolai összejövetel keretében ismerkedtem meg a közös ismerőseink által. Jól elbeszélgettünk, és úgy érzem, hogy vonzódik hozzám. Persze ez a vonzalom kölcsönös. Ennek már 2 napja. Mindenképp akarok beszélni vele, viszont suliban sosincs egyedül. Úgy gondoltam, hogy most hétvégén ráírok. Mit írjak neki? Hogyan kezdjek vele beszélgetni? Nem akarok beégni, mivel szinte minden nap látjuk egymást a suliban. A válaszokat előre is köszönöm. 17/F

2014. ápr. 29. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:

írd meg milyen jó vele beszélgetni

dicsérd a küllemét

célozz rá hogy nem közömbös számodra

hívd el valahová pl fagyizni

én már holnap írnék a helyedben

2014. ápr. 29. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is, próbáld meg hanyagolni az online beszélgetést. Legyen benned annyi, hogy személyesen próbálsz meg vele beszélni, semmi probléma nincs azzal, hogy sosincs egyedül, tudat alatt értékelni, fogja hogy van bátorságod, hogy odamenj és megkérd, hogy beszéljetek kettesben. Állj a sarkadra és légy az a pasi a szemében aki nem fél megszólalni.
2014. ápr. 29. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.Miújság

-Szia.Semmi különös,veled?

Hát csak azóta is rád gondolok.:3

Mondjuk ilyet,a többi jön magától..:D

2014. ápr. 30. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem akarok ennyire direkt módon közeledni felé. Ezért kellene valami ürügy. :) (mivel kétségeim vannak afelől, hogy a közeledése nem vonzódás volt)
2014. ápr. 30. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne csináld máár.:D Flörtölj vele,mosolyogtasd meg beszélgess vele,és add magadat! Ha eddig nem tetszetél neki,ezután fogsz.:D Utolsó voltam.
2014. máj. 1. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!