Hogyan lehet ismerkedni hozzám hasonló lányokkal? :\ (23, F)
Figyelt kérdés
Egy hosszú kapcsolat után fogalmam sincs, hogy hol ismerkedhetnék meg valakivel. Nem szeretek nagyon bulikba járni, mert úgysem lehet beszélgetni, a neten szerintem lehetetlen, más hely nem jut eszembe.
Legtöbbször órákra járok és dolgozok szakmai gyakorlaton, a barátok meg mindig csak bulikba mennek, ahol én nem nagyon tudok mit csinálni.
2014. ápr. 29. 23:14
2/6 anonim válasza:
Menj templomba,ott talán vannak olyan pasik akik neked kellenek
4/6 viktorvarga válasza:
a legjobb ha mindenhol csajozol,kezdeményezd a beszélgetést minden jó csajjal.csak lazán
5/6 anonim válasza:
Kb bárhol. Én speciel az önkormányzaton ismerkedtem meg a barátommal, egy ismerősöm pedig konkrétan a zebránál szólított le egy lányt :D Úgyhogy ezek után már azt mondom, (majdnem) sehol nem lehetetlen ismerkedni :)
6/6 anonim válasza:
Minden alkalmat érdemes megragadni az ismerkedésre =) Utcán, neten, barátos ismerősei... Sose lehet tudni hol akad az ember értelmes társra. De egyébként megértelek. Én látástól vakulásig dolgozom szinte, hogy legyen miből élni, közben azon gondolkodom, hogy mit lenne még érdemes tanulnom jövőre, hogy jobb munkahelyem lehessen a mostaninál. Nem egyszerű, de ha nyitott vagy és barátságos, akkor jóval egyszerűbb lesz minden =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!