Leszbi, bi csajoknak szóló kérdés?
Figyelt kérdés
Ha közeledni szeretnétek egy csajhoz v. flörtölni is akár, de a nemi identitásotokat nem akarjátok más emberek tudtára hozni, akkor ezt mégis hogy lehet nem olyan feltűnően csinálni, de mégis úgy,hogy az adott személy jelzésnek vegye?2014. ápr. 29. 20:54
11/23 anonim válasza:
Persze,ez nem ettől függ..
Ha tetszel neki azt látni fogod rajta,nem mer például rád nézni,de ez a félénk lányokra vall.
12/23 A kérdező kommentje:
viszont akkor miből tudható,sejthető,hogy foglalt-e?
2014. ápr. 29. 21:30
13/23 anonim válasza:
Hát ezt neked kell kideríteni ,pl. ha van facebook-ja ott talán láthatod neki hogy kapcsolatban van e.
14/23 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de hol ismerted meg a csajt?
15/23 anonim válasza:
Szerintem küldj neki virágot,és egy szép verset
16/23 A kérdező kommentje:
egy fősulira járunk
2014. ápr. 29. 22:26
17/23 anonim válasza:
És szép lány?:) milyen tök kíváncsi vagyok
18/23 anonim válasza:
Honnan tudod hogy az az illető biszex?
19/23 anonim válasza:
Ez a visszamosolygással nem értek egyet...mosolyogni bárki tud bárkire.
Szerintem legyél vele többet foglalkozz vele többet már akit kiszemeltél magadnak.Pl hívd fel magadhoz ha ismered aludjon ott vagy te nálad bezséld meg vele hogy vonzódsz hozzá és hogy van e kedve valamihetz esetleg. ha igen az jó jel ha lehangolódik akor valószínüleg a pasikat szereti
20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, annyira még nem ismerem,hogy felhívjam magamhoz...
2014. ápr. 30. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!