Miért menekül a tanárom előlem, azt vettem észre hogy nem mer velem együtt lenni, mint ha menekülne. Miért teszi ezt?
"ha valamit meg kellene beszélnünk a jegyekkel kapcsolatban például"
Mélyen nyugvó oka van ennek. Szerintem azért menekül, mert TE a "Szerelem, szex » Ismerkedés" kategóriába tetted fel ezt a kérdést.
És ha soha nem beszélgettél vele?
Volt olyan tanárom akivel én sem, de nem is akartam:D Sőt most sem szeretnék.
Na hát a tanároknak is lehet ilyen diákjuk.
De miért ne merne?
Állításod szerint veled soha nem beszélt, nincs köze a szexualitáshoz.
Most vagy hazudsz, vagy hülye vagy.
Ha igaz amit irtál:
Azért nem megy le hozzád,mert le vagy szarva.
Nem áldozza rá a pihenő idejét szünetekben, mert nem érdekli a te bajod.
Ennyi, vagy tedd fel a kérdést normálisan a valós helyzettel, vagy ez válasz a gondodra.
Ez igazán kedves tőled,de tudod megérzi az ember ha menekülnek előle.
És sajnos azt is észrevettem hogy nem kedvel
Igen én is menekülnék egy olyan ember elől, aki a "szabadidőmben" várna el tőlem "munkát", ingyen, és még csak nem is szimpatikus.
De ilyen emberek elől bárki menekülne egy idő után.
Nyilván ha valós kérdésed támadna, azt órán fel tudnád tenni, valamilyen formában.
Nem kell egymást kedvelni,nincs erre sem szabály. Valamint: Csak ott lehet arcra osztályozni ahol nincs tudás. Ahol van tudás, ott nem merül fel kérdés az ötössel kapcsolatban, egy gimnáziumban.
"sose ártottam neki"
Haha, Vicces vagy. Nem is tudnál:) A dolog itt kezdődik.
Félévkor is gond nélkül tudott neked jegyet adni, nem lesz ez másképp év végén sem.
4év múlva meg megtapasztalod nem kell ahhoz látnátok sem egymást, soha ,hogy gond nélkül értékeljék a tudásod. Ha kedvelnek, ha nem kedvelnek .
Kár ezen hergelni magad,hogy a tanár a hibás. Az ő hozzáállása nem megfelelő. Akár lehetne is benne valami.
De a tanár hozzáállásán te nem tudsz változtatni, magadban keresd a hibákat azon tudsz, és lehet érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!