Hogy keressek szeretot?
A legtobb no, ertheto okokbol szoba se all nos emberrel, ez vilagos. A kerdesem lenyege az lenne, hogy mirol lehet felismerni es foleg hol lehet megtalalni azokat a noket, akik hajlandoak lennenek szeretonek lenni, tehat nos ferfival osszejonni?
Qrvazast ne irjatok, kulfoldon elek es itt nincs megbizhato oldal ahol tenyleg valodi kepek lennenek feltoltve, ahhoz meg nincs kedvem hogy a 18 eves japan diaklanyrol kideruljon hogy igazabol 50 eves kinai.
Nekem az kene, hogy egy fiatal szep lany, idorol idore meglatogasson par napra itt, megadja nekem amit en szeretnek, es cserebe en is megadnam amit o szeretne.
30f
A nők általában nem keresnek célzottan szeretőt,ugyanis sexpartnert minden sarkon lehet találni,igy ha valaki a fizikai vágy kielégitésére vágynik,már eleve van a tarsolyban néhány pasi akiről tudni lehet hogy akármikor le lehet a szögről akasztani.
Egy nőből akkor lesz szerető ha reménytelenül szerelmes az épp nős férfiba.Tehát ez azt jelenti,hogy valaki fejét vagy el kell csavarnod,de akkor neki sem lesz elég az időről időre való találkozgatás,vagy a másik alternativa,hogy találsz egy olyan kaliberű "nőcskét" aki hajlandó némi luxuért,ruháért,cipőért,ékszerekért odaadni magát.
A tarskeresovel az a gond, hogy mint mondtam kulfoldon vagyok, es itt vagy csak fizetos van, vagy ugyanaz a gond, hogy a profil meg a valosag koszono viszonyban sincs..
Egyebkent igen, olyasmire gondoltam amit az elso irt, a masodik kategoria, kerdes hogy ezeket hol lehet megtalalni.
Harmadikhoz annyit fuznek hozza, hogy nyilvan nem igy indult a dolog, oka van annak ha az ember boldogtalan egy hazassagban, mint ahogy annak is ha nem tud kilepni belole.
A kerdes szempontjabol viszont teljesen ertektelen valasz. Irhat nyugodtan aki akar ilyen megjegyzeseket, de nem forditok ra figyelmet.
Nem tudom,mióta élsz külföldön és merre felé,próbáld meg megismerni az ottélő nők mentalitását vagy érdeklődj a férfi kollegáidtól,biztos akad közülük valaki aki ismer ilyen nőket.
Tudom,hogy nem tartozik a nagyközönségre,de mivel ez egy anonim oldal,és nő vagyok engem érdekelne,hogy egy megromlott házasságból miért nem lehet kilépni?Vagy miért nem érzelmi partnert keresel te is magadnak,miért csak időleges kielégülést egy viszonylag tapasztalatlanabb lánnyal.
Bocs az indiszkrét kérdésekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!