Miért nem akar találkozni, ha érdeklem?
Van egy lány (16/L, én 18/F) akivel facebookon kezdtem el beszélgetni, egyébként egy iskolába járunk. Körülbelül 3-4 hete beszélgetünk, de eddig minden nap kisebb-nagyobb kihagyásokkal egész nap írtunk egymásnak. Egyértelműen érdeklem, ha nem írok vissza akkor is ír, de amúgy a beszélgetésekből is le lehet venni, tehát ezzel nincs is probléma. Azóta találkoztunk kétszer személyesen iskolán kívül is, jól elvoltunk, megbeszéltük, hogy feltétlenül fogunk még összefutni. Azonban úgy tűnik, mintha ő nem akarna találkozni, holott -ahogy írtam is- egyértelműen érdeklem. Egyszerűen nem értem, ő például sohasem hozta fel, hogy találkozzunk, még ha direkt célozgatok rá, akkor sem. Amikor én hozom fel akkor meg elsiklik a dolog felett, pedig ha engem ő hívna el rögtön kapnék az alkalmon. Természetesen megoldható lenne, hogy egyenesen elhívom ekkor és ekkor, de eléggé idegesít, hogy ő vajon mit gondol, mert ilyet még sohasem tapasztaltam és egyszerűen nem értem a dolgot.
Szóval nem az a gondom, hogy nem jönne el, hanem az érdekel, miért lehet az, hogy ennyire érdeklődik irántam, mégis ilyen érdekesen áll ahhoz, hogy találkozzunk. Én sajnos tanácstalan vagyok, az a barátom sem igazán érti a dolgot, akinek elmeséltem.
Hagyd a fenébe, hanyagold!
Csak meg fog bántani és nem gondolja komolyan.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!