Lányok, titeket zavarna, ha egy pasi egymagas lenne veletek, vagy alacsonyabb lenne nálatok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 18:24
11/19 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik egy lány és kb.egymagas velem vagy egy kicsit magasabb.
2014. ápr. 27. 21:12
12/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hidd el. Eleve, a nem próbálkozol, garantált a bukás. Másodsorban pedig lehet, hogy az aggodalmaskodásoddal te magad hívod fel rá a figyelmet, ami nem éppen jó (de az itteni nők kijavítanak, ha nem így van).
13/19 anonim válasza:
A probléma csak az, hogy az itteni nők hazudnak. Fogadni, mernék, hogy nekik sem 170cm-es v kisebb partnereik vannak. Én már átestem számos ilyen beköpésükön, hogy bocs túl alacsony vagy hozzám, meg hogy nem tudnám hordani a magassarkúm bla bla.. Nem azt mondom, hogy nem lesz kapcsolatod, hanem azt, hogy tartós kapcsolatod nem lesz, vagy ha lesz is, akkor mindig bennük lesz az a tudat, hogy nekik kisebb partnerük van mert mindet hajtja a magasabb jobb. A másik ilyen dolog a pénisz-méret, titokban mindegyik nagyra vágyik, nem ilyen 12cm-es kicsikre. Sok kapcsolat ment már tönkre a méretbeli problémák miatt.
14/19 anonim válasza:
Igen, én is megkaptam ezt már párszor. Na és? Nem tudok ellene mit tenni, másban villantok, olyanba, amiben genetikai adottságaimtól eltérően fejlődhetek.
15/19 anonim válasza:
162 cm magas vagyok,a párom egy magas velem. sosem voltam oda a túl magas pasikért, mert utálom ha kitekeredik a nyakam ha fel akarok nézni rá. Nálam a 170 cm a maximum ami bejön. De nyilván az ember nem ez alapján választ.
16/19 A kérdező kommentje:
Én 16 éves vagyok,165 centi körül,de gondolom fogom még nőni.Amúgy,ha ki vagyok gyúrva,meg ilyen erőemelő vagyok,akkor is jobbnak látják a magasabbat?
2014. ápr. 28. 16:30
17/19 anonim válasza:
Egy magas 180-185cm-es férfivel szemben alacsonyként nem tudsz versenyezni, mindig őket szemelik ki először, és hozzá mennek oda. A szokásos magassarkú és védelmi kényszereik miatt sem fognak egy alacsony 170cm vagy ez alatti srácot választani. Én is ekkora vagyok és sok nő még esélyt sem adott, a szórakozóhelyeken vagy házibulikban mindegyiken 8-10cm-e magassarkú van, tehát egy átlag magasságú nő is 3-5cm-el magasabb nálam. Valószínű, hogy egy 170cm-es törpét fognak választani a tömérdek 180cm-es vagy még ettől is magasabb férfi helyett.
18/19 A kérdező kommentje:
És te ki vagy gyúrva?
2014. ápr. 28. 21:11
19/19 anonim válasza:
Kisember nagybottal jár...ha érted mire gondolok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!