Tetszem neki, mit tegyek?
Ha nagyon nem bírsz magaddal és elég erős a kapcsolat a feleségeddel, tárgyald meg vele, hogy megkívántál valakit és szeretnéd felpróbálni egyszer.
Ez elvenné az élét a dolognak, meg is dughatod és bűntudatod sem lesz. win-win-win
Kezdjél ki vele minél előbb! Az asszony előbb - utóbb úgyis elvadít maga mellől, akkor fogod ám igazán bánni, ha most kihagyod a csajt! Főleg, hogy addigra már a szerszámod max pisilésre lesz jó, Ő meg majd csak röhög rajtad. Nem kell mindent elmondani a feleségednek. Azt hiszed, hogy hasonló helyzetben Ő kihagyná??? Oszlasd fel a rózsaszín ködöt, lássál reálisan, és indulj!
36F
h amár feleséged van, akkor megéltél pár dolgot, döntsd el, hosszútávon melyikkel tudnál tervezni, megéri e feldobni a mostanit egy bizonytalan jövőjű dologért, ami lehet h csak 2 hónapig bírná, ki tudja...
de bárhogy döntesz, a feleséged megérdemel annyi emberséget, hogy nem a háta mögött teszel dolgokat, ha férfi vagy, akkor elé állsz, vállalod ami tenni fogsz, ennek minden vonzatával együtt
fordítva: ha a feleséged tenné veled, amit te készülsz tenni most, azt te sem tolerálnád, szóval legyél korrekt vele, ha meg akarod ...-ni amásik nőt, akkor előtte szakíts a mostani kapcsolatoddal
#5 Ugyan már!
Napi rendszerességgel írnak egymásnak, és sosem volt szeretője.
Ezt a sorstársunkat is elhanyagolja az asszony! Egy olyan férfi, aki nincs elhanyagolva, és érzi, hogy szereti a felesége, nem írogat senkinek, és eszébe sem jut ilyet kérdezni, főleg nem itt. A megbecsült férjek nem gondolkoznak ilyesmin csak azok, akik érzik, hogy utálja őket az asszony. Nem kell félteni a feleségeket, szerintem a legtöbb esetben ők kergetik más nőkhöz a férjeiket!!!
Én nőként írtam le a véleményem, nyilván nektek pasiknak ez máshogy jön le, erről nem tehetek
23N
Tényleg félre - félre kacsintunk, de nem tesszük meg (nyilván itt is vannak kivételek). Teljesen üres zacsival, és a melótól lankadt eszközzel nem lehet dolgozni!
Egyébként mi történt a melóhelyeden, hogy már ellenzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!