Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, imponál ha egy lánnyal...

Srácok, imponál ha egy lánnyal fiús dolgokról is lehet beszélni vagy az furcsa?

Figyelt kérdés
Pl. küzdősportokról, videojátékokról, forma-1-ről, autókról. Vagy erről inkább a haverokkal dumáltok?

2014. ápr. 26. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Milyen jó is az!A legjobb.Én is ismerek ilyet.Nagyon jó vele lenni.Túlságosan is.

Mindketten a saját párkapcsolatunkban élünk amúgy.Jól rosszul.

De azért van valami!Keressük egymás társaságát.Minden érdekli ami engem is,de amellett nagyon nagy nő.

Nem az a szépségideál de van benne valami.

Valami amitől kész vagyok!f :)

2014. ápr. 26. 22:54
 12/13 anonim válasza:
Engem pont ezért (is) szeretnek a barátaim. Bár a felsoroltak közül egyik téma sem érdekel. Viszont a (fiú) barátaimat sem. De szokták díjazni, hogy nincsenek velem tipikus női problémák, pl. nem nyafogok nekik ruhákról meg sminkről, nem vagyok hisztis és hogy lehet velem nőkről is beszélni :D
2014. ápr. 26. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nőies nő vagyok, még is szeretek ilyen témákról is beszélgetni. Vagyis inkább szívesen hallgatok róluk infókat, mert nem vagyok mindenben annyira otthon, de pl. a foci jöhet. :D

Ja, meg lőni is megszeretnék tanulni. Ez sem tipikus nőies dolog. :)

A körömlakk, ruha stb. témákat meg megbeszélem a barátnőimmel.

Szóval én nem orientálódok egyféle téma felé, sőt elég sokrétű az érdeklődésiköröm.

Én azt vettem észre, hogy a férfiaknál nem hátrány, hogy ha a nő nem épp a 2 piros rúzs közötti árnyalatbeli különbséget ecseteli neki. :D

25/N

2014. ápr. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!