1/10 anonim válasza:
Szerintem van akinek kifejezetten jól áll a hosszú haj. (pl. Jared Padalecki)
3/10 anonim válasza:
Ha jól áll neki, elég dús és nem göndör (tehát nem 3 szál hosszú kunkori tincs), és persze szépen foglalkozik vele, akkor levesz vele a lábamról :D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm men az zöld pacsi mindenkinek.
2014. ápr. 26. 22:05
5/10 anonim válasza:
Egy kép alapján könnyebb eldönteni. Nekem a vallig érő tetszik hosszú hajnak, max felkar közepéig:D
6/10 anonim válasza:
nekem nem, az áll alá érőnél hosszabb már nem
bár van 1-2 olyan fiú, akinek kifejezetten jól áll, de ált nem jön be
7/10 anonim válasza:
Ha jól áll neki, nem zsíros és nem vékonyszálú, akkor igen.
9/10 anonim válasza:
nekem egyaltalan nem tetszik. sry, de tenyleg... :\ 21\l
10/10 anonim válasza:
Nekem éppen egy hosszú hajú férfi jön be, aki ráadásul már 30+, de neki iszonyat jól áll, nem is tudnám máshogy elképzelni. Egyébként kifejezetten nem jön be a hosszú haj, csak ha jobban áll, mint a rövid (ismerek olyat is, akit rövid hajjal ismertem meg, közben megnövesztette, és most szívdöglesztően néz ki). Viszont az sokat nyom a latba, h mellette ápolt legyen és ne csak igénytelenségből legyen hosszú a haja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!