Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 27 évesen hogy kell nekiállni...

27 évesen hogy kell nekiállni párt keresni?

Figyelt kérdés
Netes társkeresés kizárva, nem veszek részt húspiacon. Sajnos egy lepukkant faluban élek, a munkahelyem is ott van.
2014. ápr. 26. 11:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azzal, hogy felregisztrálsz egy társkereső oldalra még nem árulod magad! A sikertörténetek tényleg hülyeségek amiket ott írnak, nem hiszek nekik én sem, ezért el sem szoktam olvasni. Nem kell, hogy bármit is elárulj magadról amit nem akarsz. Feltöltesz magadról max egy képet és annyi. Elzárkózni ne zárkózz el az internettől, de ne vedd túl komolyan se! Én is egy lepukkadt faluban lakom, éppen ezért használom a netet is.:) 26/F

2014. ápr. 26. 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy "árulod" magad, amikor elmész pasizni egy szórakozóhelyre, csak azt élőben teszed.. De a te döntésed, hogy meddig akarsz még egyedül maradni..
2014. ápr. 26. 12:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, fel töltök egy képet magamról, az pont elég arra, hogy leégessem magam.
2014. ápr. 26. 12:05
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem. A szórakozóhelyre nem biztos, hogy pasizni mész, könnyen megeshet hogy csak szórakozni. Viszont ha egy társkeresőre teszed fel magad, ott egyértelmű, hogy élőben nem kellesz senkinek, ezért az interneten próbálod eladni magad.
2014. ápr. 26. 12:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Szóval akkor te sem kellesz senkinek, csak azért mert egy kis faluban laksz, ahol nincsenek hozzád illő emberek?
2014. ápr. 26. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:

"fel töltök egy képet magamról, az pont elég arra, hogy leégessem magam"

:D Az ismerkedéshez pedig vállalnod kell az arcod...Ez az ismerkedés egyik legfontosabb szabálya.:)

2014. ápr. 26. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:

12:06

Ilyen megnyilvánulás után ne is csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek!

2014. ápr. 26. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Húúú kérdezö nagyon furcsa a gondolkozásod, szeritntem egy nagyvárosban sem mennél sokra az ismerkedéssel... Ez az elképzelésed hogy csak azért ismerkedik valaki neten mert élöben nem kell senkinek végképp abszurd gondolat. De kivánom hogy megtaláld a hozzád hasonló fura embert.
2014. ápr. 26. 17:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát én sem vagyok rajta társkeresőn, pedig jelenleg más esélyem nem nagyon lenne, de akkor sem megyek fel rá!

Szerintem is elég ratyi!

22L

2014. ápr. 27. 12:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor ismerkedjél itt, vagy ilyesmi oldalon!

Ez nem társkereső oldal, nem árulod magad!

2014. ápr. 29. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!