Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem hordanak a fiúk...

Miért nem hordanak a fiúk többször inget? Mintha nem tudnák hogy jobban néznek ki benne.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 19:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Csak azt hordok, pólót max. alatta, ha hideg van.
2014. ápr. 25. 19:37
 12/26 anonim ***** válasza:
Télen, pulóver alá bőven elég a póló, de nyáron, jobb időben lényegében csak ingeket hordok. Nem vettem észre, hogy ez annyival jobb lenne a csajozás szempontjából, vagyis úgy is írhatnám, hogy nálam nincs olyan ruha, amiben jól néznék ki legalább egy kicsit.
2014. ápr. 25. 19:38
 13/26 A kérdező kommentje:
pedig szerintem ezerszer jobb mint egy mintás bolyhos kapucnis pulcsi
2014. ápr. 25. 19:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Mert kényelmesen öltözöm nem azért hogy tetsszek barnkinek is.
2014. ápr. 25. 19:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom. 22 vagyok, de 19 éves korom óta képviselem a smart elegane vonalát. Gyere át a jogra, ott valamivel többen hordanak inget,
2014. ápr. 25. 19:49
 16/26 anonim ***** válasza:

én 23 vagyok és nő, én azt vettem észre, azok a pasik hordanak inget, akiknek fontos a róluk kialakított kép másokban, tehát image

de tényleg jobban mutatnak ingben :) amúgy meg van aki pólóban jobban érzi magát, szóval kinek a pap, kinek a papné :D

2014. ápr. 25. 19:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Én mindegy miben vagyok, engem a lányok mindig rondának neveznek.
2014. ápr. 25. 19:52
 18/26 anonim ***** válasza:
hétköznapokon mindig pólót hordok, de ha hétvégén elmegyek valahova, akkor meg mindig inget. én alapjába véve szeretem, csak hétköznap valahogy sosincs kedvem felvenni. meg nincs is sok ingem. mindig van egy pár új, azokat hordom. de most elgondolkodtam, és lehet, hogy beszerzek még egy párat, és abban járkálok :D
2014. ápr. 25. 19:58
 19/26 A kérdező kommentje:
:D :D nem szeretem a jogot, jó nekem a saját szakom :D
2014. ápr. 25. 20:02
 20/26 anonim ***** válasza:

én már láttam jogászhallgatót ingben, az lenne a fura ha nem abban lennének, kicsit hiteltelen lenne, de ezt nem bántásként mondom

ja és érdekesség: jogász pasi ingben, elegánsan felöltözve, közben a teste teletetoválva elég durván, haja égnek állítva tarajosan (kb 15 cm hosszú fekete haj) na az a nem semmi látvány, és az a pláne, hogy a hitele még így is megvan a pasinak, mert ha ránéz az ember, látja az értelmet a fején, és nem azt, hogy bulihuligán (persze nem veti meg azt se , de azért esze is van)

2014. ápr. 25. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!