Miért nem hordanak a fiúk többször inget? Mintha nem tudnák hogy jobban néznek ki benne.
én 23 vagyok és nő, én azt vettem észre, azok a pasik hordanak inget, akiknek fontos a róluk kialakított kép másokban, tehát image
de tényleg jobban mutatnak ingben :) amúgy meg van aki pólóban jobban érzi magát, szóval kinek a pap, kinek a papné :D
én már láttam jogászhallgatót ingben, az lenne a fura ha nem abban lennének, kicsit hiteltelen lenne, de ezt nem bántásként mondom
ja és érdekesség: jogász pasi ingben, elegánsan felöltözve, közben a teste teletetoválva elég durván, haja égnek állítva tarajosan (kb 15 cm hosszú fekete haj) na az a nem semmi látvány, és az a pláne, hogy a hitele még így is megvan a pasinak, mert ha ránéz az ember, látja az értelmet a fején, és nem azt, hogy bulihuligán (persze nem veti meg azt se , de azért esze is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!