Szerintetek lehet normális, értelmes srác az, aki ilyet leír egy nőnek?
17-es; 20-as; 22-es válaszolónak
Beleolvastam a NŐK JOGAI weboldalba.
Háát...
Alapból kiábrándulnék az olyan nőkből akik ennyire küzdenek a jogaikért,és a nagyraértékelt feminizmusukat hirdetik ezerrel.
Beírtam a keresőbe azt,hogy Férfiak jogai,de sajnos semilyen eredményt nem hozott fel. Talán nem véletlenül.
Mert az ilyen nézetű nők szerint biztos minden férfi hülye,és uralkodó stb.
Engem személy szerint szórakoztat,hogy ilyen arrogáns feministák csőrikéjét piszkálhatom. Jókat derülök rajta mikor kapásból leanyáznak magukban,és ezt ide burkolt lehülyéző,szánalmasnak titulált szerencsétlen b.lf.szn.k tüntetnek fel. üdv.
Ez a nők jogais oldal iszonyatosan szexista és nősoviniszta. A leírtak kivétel nélkül igazak lehetnek a nőkre is, persze az, mikor a vasalót vagy a sodrófát hozzávágják a férfihoz, vagy pofán csapja, esetleg a szexet megtagadja, zsarolja stb. az nem erőszak, csakis a férfitól. A kettős mérce a nők részéről is jelen van...nem csoda, emberek ők is, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Érdekes, mikor volt a Dobozos sztori, akkor minden női ismerősöm óbégatott, meg ezerrel fikázta a srácot, aki ezt szóvá tette. Ilyenkor nem volt lényeges az egyenjogúság, mert "ez neki jár, meg különben is, egyébként a férfiak...." Persze ez csak személyes tapasztalat, nem lehet általános következtetést levonni, de tegye fel az a nő itt a kezét, aki azt mondta, hogy "igen, fizetni akarok, mert egyenjogúság van". Na, itt látszik, hogy mindkét oldal erősen sáros. Az emberek a jogaikat mindig tudják, csak a kötelezettségeiket hajlamosak elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!