Szerintetek hol bújkálnak azok a lányok, akiknek nem számít a fiú külseje, hanem csak is a személyisége, a lelke a fontos?
Figyelt kérdés
Én ilyen lánnyal ismerkednék, nekem sem számít már a külső, épp eleget csalódtam külsőtől függetlenül mindenféle lányban...2014. ápr. 24. 21:10
2/18 anonim válasza:
Párkapcsolatban élnek egy ronda, de kedves pasival.
4/18 anonim válasza:
Olyan nem létezik, mint ahogy olyan pasi sem.
Miért olyan nehéz felfogni,hogyha nincs fizikai vonzalom, akkor abból nem lesz párkapcsolat?!
5/18 anonim válasza:
Mindegy, hogy néz ki a lány? :P
(nekem ne írj, foglalt vagyok, éz egy elméleti kérdés)
6/18 anonim válasza:
Hát...mondjuk itt. :D
Nekem valahogy sosem volt olyan fontos, hogy néz ki, csak hogy kedves legyen.
7/18 anonim válasza:
Ha te beéred azzal, hogy szavakban elmondják neked ezt, akkor gyakorlatilag bárhol találhatsz ilyet, itt is vannak nagyon sokan. Ha azt szeretnéd, hogy olyat találj, aki nem csak szájhős, na az elég húzós feladat lesz. Amúgy meg szerintem nagyon kevés a világon az olyan ember, akit abszolút nem érdekel a külső.
8/18 anonim válasza:
Az összes csajszi így kezdi de utána jön ,hogy "küdjé" képet
Erre mindig a válasz nem vagyok én egy fotogén arc utána meg elhallgatnak
Szóval ilyen nők nagyon nincsenek... a leírtak alapján max. könyvtár.. :)
9/18 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, és ez így van rendjén. Mindenkinek számít a külső, csak az a kérdés, hogy mennyire, és milyen az ízlése.
10/18 anonim válasza:
Ha egy lányt nem izgatják a külsőségek, akkor valószínűleg éretten gondolkodik. Ha a kortársaid közt nincs ilyen lány, akkor próbálkozz 1-2 évvel idősebbeknél. És még valami. Ilyenkor mindig a belsőddel hódíts. Légy illedelmes. Engedd előre az ajtóban, segíts neki, ha látod rajta, hogy elkéne egy harmadik kéz, stb. Ha a lány kedvesen reagál, és megköszöni, akkor érdemes tovább próbálkozni, mert akkor valószínűleg feltűnik neki, hogy rendes vagy és ő is értékeli ezt. Csak vigyázz, hogyha a lány nem veszi észre, hogy illedelmesen viselkedsz, és csak a táskáját cipeled mindig (magyarul a cselédje vagy) akkor ne is próbálkozz nála tovább, mert akkor nem túl figyelmes és éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!