Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek?

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Külföldön vagyok és elkezdtem egy nyelvtanfolyamot. Nagyon tetszik az egyik srác, de még nem beszéltünk.

Szívesen megtenném az első lépést, de mit mondjak neki?

Miről beszéljünk?

Vagy hogyan kezdeményezzek egy beszélgetést?

Tanácsok? Tippek?

Odamegyek hozzá... és utána?

Ne csesszetek le, amúgy nem vagyok ilyen félénk, de Ő nagyon tetszik nekem, és ha valaki nagyon tetszik, akkor szégyenlős vagyok... :$

2014. ápr. 24. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Komoly őszinte szándékkal lépj oda hozzá,hogy érezze hogy tényleg érdeklődsz iránta,akkor menni fog a dolog:)

pl.Szia szeretnél beszélgetni? kezd így :)

2014. ápr. 28. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:

sztem ez eleg rosz valasz volt, maris lenne egy velemenye a sracnak...

"szia szeretnel beszelgetni" egy csaj ijet mondana nekem azt gondolnam "hmm... par het es dobom is" sztem ne igy allj hozza, az egyetlen igazsag a foldon, az egyetlen csabito ero az egesz vilagon ami 100% ba bejon az az Aranyosság!!!! egy fiu*/* Ferfi se tud ellenalni egy aranyos szep lanynak. a tobbi az csak a + ami meg jobb >.< ezt nem viccnek szantam, legyel celtudatos, legyel meresz. meny oda hozza nem kell gondolkodni semmin, ez nem egy begyakorolt vers amit csak felmondasz es kesz enyi. nem tudhatod mien szemelyiseg. meny oda hozza igen szolisd le ahogy neked tetszik. Peldaul (szia, nem tudnal nekem segiteni egy kicsit??) kozel hajolsz hozza es mutatsz neki valamit, mondjuk egy matek feladatot es mutatod neki, de o meg eszre veszi h te eleg kozel vagy es erre zaavarba jon a tobbi jon magatol...

2014. ápr. 29. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
ne legyél ebben olyan biztos,mert pofára eshetsz
2014. ápr. 30. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy nő ne kezdeményezzen! Felkínálod magad, aztán meg nézel hogy csak át lettél b*szva...
2014. máj. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!