Szerintetek is olyan ronda vagyok ogy ha meglát engem egy fiu akkor kitöröl és nem akar velem többet beszélni?
2014. ápr. 23. 19:42
11/26 A kérdező kommentje:
hát azt mondta küldjek képet erre küldtem és azt mondta hogy így nem akar velem beszélni :(
2014. ápr. 23. 19:46
12/26 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2014. ápr. 23. 19:46
13/26 anonim válasza:
Hagyjad már, tök cuki vagy! :)
Csak nagyon fiatal...
14/26 A kérdező kommentje:
gondolom látta a kérdésem erre írta hogy nem akart megbántani
hát sikerült :(
2014. ápr. 23. 19:50
15/26 anonim válasza:
Ha idősebb lennél, én szívesen ismerkednék veled, szerintem szép vagy, és aranyos a mosolyod :) Ne búsúlj rajta
16/26 A kérdező kommentje:
oké :(
2014. ápr. 23. 19:51
17/26 anonim válasza:
Nem ronda, inkább búvalb.szott, mintha napi 3 órát aludnál.De a másiknál sokkal szebb LEHETNÉL.
18/26 anonim válasza:
Nem vagy ronda egyáltalán csak fiatal. Mindenesetre meg tudom érteni a dolgot, hiszen velem már rengetegszer történt meg, csak fordítva. 27 éves vagyok, és a külsőm miatt még egy lány sem jött el velem még csak randizni se.
19/26 A kérdező kommentje:
a másik lány a tesóm
2014. ápr. 23. 19:52
20/26 anonim válasza:
3 dolog is közre játszhat
1.Ronda vagy.
2.Nem jött be a srácnak hogy te vagy Frodo.
3.Nem jött be a srácnak hogy két alombòl származtok a tesòddal.
A 3 eshetőség közül válaszd ki a legszimpatikusabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!