Zárkózott lányok! Ha valaki meg akarna ismerni titeket és elhívni valahova, hogyan kéne tenni?
Nehéz lenne minden zárkózottabb lány nevében nyilatkozni, de leírom saját véleményem :)
Én örülnék az érdeklődésnek, mert azt feltételezné, hogy a nem műpcsa, de természetesen szép és okos lányok és felkeltik 1-1 pasi érdeklődését. Számomra a belső fontosabb, de persze nem mellőzhető teljesen a külső sem. Ez így elég képmutatónak hangzik, de ha valóban lenyűgöz a stílusa és belső értékei, akkor nem a külseje fog a legjobban érdekelni..:) Én szívesen beszélek fociról, kutyákról, barátokról, nehezen nyílok meg, így jobban szeretem a másik felet hallgatni beszélgetés közben. Fontosnak tartom az őszinteséget, természetes kedvességet és a közös érdeklődést, akár a foci, akár a történelem, vagy bármi más után..:) Sajnos javíthatatlanul szeretek sétálni, így talán az első alkalommal egy séta lenne a megfelelő, egy parkban vagy tó parton..:)
Remélem kielégítő választ kaptál :)
Én örülnék hogy a zárkózottságom ellenére is észrevett:)
Hogy hogyan hívod el, az függ a lánytól is, nem minden visszahúzódó lány egyforma. Először beszélgess vele kicsit, aztán hívd el, biztos igent fog mondani.
Én személy szerint egy sétának örülnék a legjobban, ott beszélgetnénk, megismernénk egymás érdeklődési körét, és ha sok az egyezés, utána az alapján választanám meg a programot.
Legyél határozott. Ezt a stílusodra értem. Valamelyik kérdésben volt, hogy miért olvadnak el a lányok, ha a pasi mélyen a szemükbe néz sokáig. Hát nem tudom, de ez tényleg így van.
Legutóbb, mikor ezt csinálta nekem valaki, tényleg olvadtam :D Azóta ha erre gondolok, akkor a fejemben is még szebbnek látom az egészet :D
A határozottság és a bátorság rendkívül vonzó tud lenni egy zárkózott lány számára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!