Baraton keresztul hogy szokas ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mas lehetosegem nincs ugyhogy nincs mas otletem...
17/F
2014. ápr. 22. 16:17
1/4 anonim válasza:
Balaton átúszás xd keresztül:D háát Balaton Sound vagy esetleg odamész nyaralni egy nagyobb településre(hogy nagyobb legyen a választék) pl Siófok,B.füred,Keszthely,Fonyód..és egyébként úgyanúgy mint másütt.Bátorság+kreativitás
3/4 anonim válasza:
Baráton keresztül is el kell hívnod valahova meg dumálnod kell vele. Esetleg annyiból nehezebb hogy ha rosszul sül el akkor olyanok előtt égsz be akik ráadásul ismernek is:S
4/4 anonim válasza:
A barátod szervezhet közös programokat, ahová téged és egy kiszemeltet is meghív. Én így ismerkedtem meg a menyasszonyommal. De onnan, hogy közös buliban/programon vagytok, nagyjából ugyanúgy megy mint egy akármilyen ismerkedés. Neked kell "lenyűgözni" a lányt, azt már nem fogja a barátod megtenni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!