Lányok! Miért vonzóbbak nektek a magas fiúk?
Figyelt kérdés
Kérdés adott, hány cm-től számít nektek valaki magasnak, miért vonzóbb a magasabb srác?2014. ápr. 22. 16:01
1/7 anonim válasza:
a 180 nekem már magas
nem tudom miért vonzóbb, de az :)
2/7 anonim válasza:
Mert biztonságban érzik magukat mellette...
Mert ezt látni mindenhol, általában így szokás...
3/7 anonim válasza:
184-től.. és vonzóbb mert jobban érzem magam egy nagy mackó mellett, jobb odabújni a mellkasához, nagyobb biztonságban érzem magam mellette.. (tudom h a biztonság nem magasságfüggő mert lehet piponya egy magas fiú is, de ha olyan akkor úgysem lennék vele..)
4/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de a nőknek azért tetszenek a magas pasik, mert a nők szeretnek valakire felnézni! :-)
A magas férfiaknak meg azért jók az alacsony nők, mert miközben szopnak, a fejükre lehet tenni a sört! :-)
5/7 anonim válasza:
Állítólag tudat alatt hosszabnak gondolják a frkuk.
6/7 anonim válasza:
Neked miért vonzóbb egy szőke lány, mint egy barna? Vagy a kövérebb, mint a soványabb? Neked miért vonzóbb bármi is, mint az, ami nem?
Nyilván, mert az tetszik. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
azért mert 172 cm vagyok és elég érdekes lennék egy 160 cm-es pasival és még magassarkú is számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!