Szerintetek az baj ha egy fiú lábfétis?
Figyelt kérdés
Szóval például ha a lányoknak az iskolában nézem a lábát hogy zokni vagy harisnya vagy mi van rajtuk és ez engem érdekel és izgat . Ez nagy probléma ? Mit ajánlanátok ?2014. ápr. 22. 13:12
1/7 PHP de kóder! válasza:
szerintem baj, ha egy fiu labfetis. bar nem tudtam, hogy a perverzioknak nemuk is van. :)
2/7 anonim válasza:
én is megnézem az emberek lábát, főleg a Gyusziét a szomszédban, jó szőrős neki dikk
3/7 anonim válasza:
szerintem nem baj, engem is izgatnak szexuálisan a női lábak
nem hiszem, hogy ez rosszabb, mintha valaki a szőke hajra vagy a nagy mellekre izgul
4/7 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Csupán meg kell találni hozzá a megfelelő partnert, akit majd nem taszít hanem vonz a beállítottságod.
5/7 anonim válasza:
Igen nekem inkább a lábfétis lányok jönnek be
6/7 anonim válasza:
nem baj én is imádom a szép harisnyás lábakat és izgulok is rá
7/7 anonim válasza:
én a zoknisakat, tök mindegy fiún van e vagy lányon
az sem baj ha kicsit piszkos
am teljeseen retkes, fekete a fehér zokni ne legyen mert az már gusztustalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!