MetalesRock kérdése:
Kinek van kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,metal és rock zene rajongó,leginkább olyanokkal beszélnék akik szintúgy kedvelik ezt a 2 zenei műfajt :)2014. ápr. 22. 12:34
11/18 anonim válasza:
#1 neked súlyos gondok lehetnek az agyadban ha zene miatt halált kívánkozol, vizsgáltasd magad ki!
13/18 A kérdező kommentje:
az enyém is szeret a Margit nénivel
2014. ápr. 22. 13:02
14/18 anonim válasza:
Szia, 15 éves fiú vagyok, szintén rock és metal rajongó, ha gondold írj privátot :)
15/18 anonim válasza:
Az egyes az egy igazi s**gfej ;) Mi amúgy már beszéltünk kérdező :D
16/18 anonim válasza:
Jaj szegény egyest ne bántsátok már...nincsen saját élete, ezért akarja azt, hogy másnak se legyen...és szerintem annyi kapcsolata van, amennyit a neten össze trollkodik, és ennyi öröme van az életben, hogy beszólt egy vadidegennek...
Szerintem direkt rockos oldalakon kevesebb a troll, és ha értelmes emberekkel szeretnél beszélgetni inkább ott keresd őket...:)
Én is ott leltem legjobb barátra, sőt egyszer régen még kapcsolatra is...:)
17/18 anonim válasza:
Ha gondolod. :) 15 éves fiú vagyok aki imádja a rock zenét :D
18/18 anonim válasza:
Amig a föld kerek mindig lesznek ROCKEREK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!