Mi kell ahhoz, hogy járni akarj egy bizonyos lánnyal? Milyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 20:45
2/3 anonim válasza:
Ez emgem is érdekelne. :) /bocsi az offért/
3/3 anonim válasza:
Sokat gondolkoztam ezen. Azt hittem a külső alap, de egyszer beleszerettem valakibe, aki nem is tetszett elsőre és nem tudom, hogy történt. Szóval a külső annyira nem fontos. Aztán gondoltam az a lényeg, hogy kedves legyen, mosolygós, jókedvű. De rájöttem, hogy igazából ez meg rajtam múlik. Mert ha én normálisan viszonyulok hozzá, ő is olyan lesz. Ha igazán magamba nézek, most úgy gondolom, az a fontos, hogy az értékrendje rendben legyen. Tudja milyen sorrendben vannak az életben a dolgok fontosság szerint. Meg legyen erkölcse. Ha tudja, mi a valóban értékes ebben az életben és van tartás benne, akkor biztos nem lesz belőle se gold-digger, se duckface királylány, vagy hasonló. Többi dolog mellékes talán. Egyelőre így látom, de lehet fog még ez változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!