Lányok, ti szoktatok a lábatokkal hódítani?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő bulikban/bálokban direkt azért szokta levenni a cipőjét, mert úgy több pasinak kelti fel a figyelmét, ez tényleg így van? más is szokott ilyet csinálni?2014. ápr. 21. 10:14
1/8 anonim válasza:
szerintem azért veszi le a cipőjét, mert fáj a lába a magassarkúban
2/8 anonim válasza:
Én is az első válaszra szavazok.
3/8 anonim válasza:
Én is ki szoktam lépni a cipőmből,nem az említett ok miatt,de észrevettem,hogy sokaknak felkelti az érdeklődését.
5/8 anonim válasza:
Tökönrúgon a pasit és máris a lábaim előtt hever... :)
6/8 anonim válasza:
én a lábbal hódítást nem cipőlevétellel érem el, azt azért csinálja, mert vagy fáj már a lába benne, vagy csak ki akar tűnni ezzel, ami bizonyára sikerül is neki, de utána koszos talpára visszahúzza a cipőt, hát nem épp jó dolog, de amúgy ezzel magára tudja hívni a figyelmet
És lábbal hódítani cipővel is tudok, egyszerű, szépek, kidolgozottak a lábaim, a vádlim, a combom, ha szoknyát veszek fel (nem ultra mini, azt sose hordok) akkor meg a pasik nem is akarják, nem is tudják leplezni, hogy tetszik nekik, és én sose járok buliba, diszkóba, tehát nem részegen tetszik nekik, hanem józan fejjel
Amúgy bálban nem illik levenni, a bál az valami elegánsabb szórakozás, mintsem cipő nélkül legyen valaki
7/8 Justuser válasza:
Vannak még ilyen lányok? Le a kalappal! Szerencsés lesz a barátod vagy már az is:) Imádom az ilyen nőket. Ezt a sok diszkó*icsát messziről kerülöm!
8/8 anonim válasza:
Férfiként annyit tudok hozzáfűzni, hogy valóban felkelti az érdeklődésem, ha ledobjátok a cipőt, persze csak ha igényes az a láb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!