Van olyan, hogy egy lányt nagyon szeretsz barátilag, de nem szeretnél vele összejönni? Ha igen, ez csak akkor van, ha nem tetszik külsőre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 03:28
11/17 anonim válasza:
mit filozofaltok itt hajnali negykor?
ha te akarod, benne pedig ketelkedsz, akkor probalkozz be. nem kell tulbonyolitani a dolgokat. osszejon a szex-jo. ha nem hat nem.
bar en nem tennem,szerintem a szex elrontsa a baratsagot
12/17 A kérdező kommentje:
A kedvemben szeretne járni? ezt hogy érted?
hát nem tudom, hogy éreznem kéne-e, mert rajtam sem érződik/látszik semmi pl :)
2014. ápr. 21. 04:05
13/17 A kérdező kommentje:
nem (csak) szexelni szeretnék vele :)
Azért filozofálok hajnali négykor, mert most úgysem vele vagyok, tehát nem vihetem előrébb az ügyet, inkább megpróbálom többszínűsíteni a gondolkozásmódom erről az egészről :)
2014. ápr. 21. 04:06
14/17 anonim válasza:
Igen!
Már rég nem volt barátnőm, mert az ideális csajra várok, amiről van egy képem. Lehet ő ebbe pont nem fér bele, ettől még tetszhet külsőre-belsőre is, csak pont nem a zsánerem.
15/17 anonim válasza:
Van, pl. azért, mert rybanc, vagy mert tudom, h egy igazi házisárkány lenne :)
16/17 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen fél a kapcsolattól, nem érzi magát elégnek...
17/17 anonim válasza:
Nem, lehet, hogy jóban vagytok és szeretitek egymást, csak nincs meg a kémia. Vagy ha esetleg kisebb korotok óta jóban vagytok és már egyszerűen nem tudsz rá úgy nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!