Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék fekete srácokkal...

Hol tudnék fekete srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 14:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok, semmi dugásról, menőzésről nincs szó!

Egyszerűen csak bejönnek a fekete fiúk!

Kövezzetek meg, ha ez ekkora nagy probléma.

A normális választ adó válaszolóknak köszönöm a válaszukat!

2014. ápr. 20. 16:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Jó ötletnek tűnik szerecsennel villogni, de inkább maradjon meg laza kapcsolatként, hogy ne járj pórul mint én vagy a vegyes házasságban élő nők többsége.

Nekem sikerült, de utólag életem legnagyobb hibája volt. Előtte több szerecsennel is jártam, de pár nap vagy hét után mindről kiderült, hogy linkek vagy csak a papírok miatt kellenék. Nem úgy A. aki amerikai és az orvosira járt akkor a városunkban. A szüleim és a barátnőm mindenhogy próbáltak lebeszélni. Bevallom, akkor jól esett, hogy ellenkezhettem illetve különlegesnek érezhettem magam a párom miatt. Néhány hét alatt megszédített, úton volt a baba és az esküvőre készültünk. A papírok beadásnál derült ki, hogy igazából nigériai, de olyan sztorit talált ki, hogy hittem neki. Az esküvő után voltunk és a nyolcadik hónapban jártam, amikor beütött a krach. A Szigeten ahol állítólag tolmácsolni volt, elkapták a rendőrök, hogy drogot árult. Ráadásul vele volt egy magyar csaj is, akit a jegyzőkönyv mennyasszonyaként említett. A beszélőn ezt is kimagyarázta és én hittem neki.

A szüleim milliókat költöttek ügyvédre, akik fél év alatt elérték, hogy A. szabadlábra kerüljön. A szabadulás napján nagy volt az öröm, boldogság. Imádta a kislányát éreztem, hogy ennél jobb apát nem is kívánhattam neki. Másnap, amíg a dokinál voltunk E-vel, A összepakolt és lelépett, elvitte a lakásból az értékesebb cuccaimat is. Nem értem utol sehol. 1 év múlva a szüleim nyomozója akadt a nyomára Franciaországban. Már tagadta a gyereket, azt mondta nem tőle van és hagyjam békén. A teszttől illetve attól, hogy visszajöjjön Magyarországra, elzárkózott. A válásba akkor egyezik bele, ha adok neki 40.000 eurót, a szüleimtől kapott lakás árát. Ügyvédre bíztuk, de megint eltűnt. Gyerektartást sem fizetett soha. 4 év alatt mondták ki a válást, rengeteg költséggel és utánajárással, de azóta is bujdos valahol, a közös szerecsen ismerőseink letagadják.

Az anyagiak nem fájnak annyira, mert a szüleim mindenben támogatnak. Az idő begyógyítja a sebeket és megszerették E-t, aki szép színes. A legrosszabb, hogy olyan meggyőző volt, hogy nem lehetett nem hinni neki. Azóta bizalmatlan vagyok a férfiakkal. És lehetetlen olyan komoly párt találni, aki elfogadná E-t. Igazából mindenki rasszista Magyarországon és Európában. Nem mondják a szemedbe, de megvetnek a félvér gyermeked miatt.

2015. márc. 21. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!