Lányok, nektek vonzó vagy visszataszító, ha egy srác még szűz?
Számomra is közömbös :)
Nem baj az,ha "véletlenül" még az vagy.
Én nem bízom meg az ilyen fiúkban. Számomra legalább olyan megbízhatatlanok, mint a tipikus skalpvadászok. Egyszer kezdtem egy szűz fiúval, akinek még barátnője sem volt, és megmondom őszintén, én jártam rosszul. Járni akart velem, azzal az indokkal, hogy totál belém esett. Komoly kapcsolatot akart, és mivel rendes srác volt, össze jöttem vele. A külseje nem volt az a tipikus jópasi, átlagos fiú volt, de jófej volt nagyon, ezért is szerettem meg őt. Aztán mikor már komolyabbra fordult a dolog, egy ideje már együtt voltunk, csók, simogatások, meg hasonlók megtörténtek, szóba került a szex. Még vártunk egy időt vele, de majdnem megtörtént. Ekkor már együtt voltunk 1 hónapja. Aztán volt egy időszak nyáron, mikor elutaztam durván két hétre. Mire visszajöttem, mástól tudtam meg, hogy a srác megcsalt, összejött egy másik lánnyal, mert már annyira dughatnéka volt, és tőlem, meg a köztünk lévő kapcsolattól önbizalmat kapott, hogy próbálkozzon más lányoknál is.
Ilyenkor el sem tudtam hinni, mennyire örültem, hogy nem feküdtem le vele. Pedig csak egy hajszálon múlott volna, azon, hogy átmegyek hozzá és nála töltöm az estét, de nemet mondtam. Sok fiú szájából hallom már, hogy az idősebb szűz lányok is megbízhatatlanok, mert ha túl vannak az első kapcsolaton, szexen, önbizalmat, kedvet kapnak más pasikhoz is, kiakarják élni magukat. Tisztelet a kivételnek.
Szóval titkolni már csak azért sem jó, mert nem tudhatod, nem az-e a leghőbb vágya a leánynak, hogy szűz fiúval legyen - főként ha ő maga is szűz.
És persze azért sem, mert ahol van félnivalód a másik megítélésétől, ott nincs meg az a bensőségesség, ami indokolja egyáltalán a szexuális kapcsolatot.
Pff,12-es jó
Ha valaki nem szűz az baj mert skalpvadász,ha szűz az is baj mert akkor skalpvadász lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!