Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még olyan 14-16 éves fiú...

Van még olyan 14-16 éves fiú akinek nem a szex körül forog az érdeklődési köre?

Figyelt kérdés

Tisztára kiábrándító, mikor egy 14 éves kis csipsz_r rinyál facen hogy kóros szexhiánya van...

Vigasztaljatok meg, hogy van kivétel és nem kell zárdába vonulnom!

2014. ápr. 18. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

2-3 év és egy kicsit csillapodnak, nyugi :D Az elég gáz ha mondjuk ezt kiírkálják, de ez a felfűtött hormonális dolog életkori sajátosság. Megnézném mennyire lenne nagy szájuk ha tényleg akcióra kerül a sor, mennyire tudnak felizgatni egy csajt, hogy NEKI IS JÓ LEGYEN, stb... :D

F/18

2014. ápr. 18. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs
2014. ápr. 18. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs de van olyan aki visszafogja magát:):D
2014. ápr. 18. 19:50
 4/13 A kérdező kommentje:

3# Már az is valami...

De vajon meddig bírja, ha kapcsolatba kerül lánnyal :/ ?

2014. ápr. 18. 19:53
 5/13 anonim válasza:

16 vagyok, most leszek 17 és igen van :D

ha valaki egyszer szerelmes lesz, annak szerintem nem a nő nemi szervein ragad le a szeme, hanem az arcán és szemén :D

nálam legalábbis így van..

egyébként jogos, hogy ha a többi tizenévesnek a szexen jár az eszük, tudod pubertás korban vannak

2014. ápr. 18. 20:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Értem én. Lehet rosszul fogalmaztam.

Rendben, normális dolog, hogy gondolnak rá, de az már kevésbé, hogy ilyen korban játsszák az érzéketlen tapló casanovát.

Tudom, hogy igényes vagyok :)

2014. ápr. 18. 20:39
 7/13 anonim válasza:
a túlzott önbizalom bajhoz és szánalomhoz is vezethet, de ha nincs egy cseppnyi se, az is baj :/ ez van..
2014. ápr. 18. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:

én akkor max recska szintjén voltam a szexxel bár még most is azon a szinten vagyok csak már nem tetszik ez az állapot XD

F20

2014. ápr. 18. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen van, én is 16 éves vagyok és 13-14 éves voltam amikor az első komolyabb barátnőmmel összejöttem én neki se "azokat" a testrészeit néztem, mert nem úgy tekintettem rá... Nem csak kihasználni akartam hanem tényleg szerettem is. Egyébként nekem is tele van a ..... azzal a rengeteg ilyen gyerekkel... de majd megtudják pár év múlva amikor majd bajok lesznek.

De, hogy ha nem hiszed el, hogy van még ilyen fiú akkor esetleg írj rám és bebizonyítom :)

2014. ápr. 18. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak de ritkák :D Én személy véleményem szerint nem igazán mutatom ki az érdeklődésemet a szex felé persze majd valamikor majd fog kelleni :D. Inkább sorozatokat nézek meg olvasok :P
2014. ápr. 19. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!