Van még olyan 14-16 éves fiú akinek nem a szex körül forog az érdeklődési köre?
Tisztára kiábrándító, mikor egy 14 éves kis csipsz_r rinyál facen hogy kóros szexhiánya van...
Vigasztaljatok meg, hogy van kivétel és nem kell zárdába vonulnom!
2-3 év és egy kicsit csillapodnak, nyugi :D Az elég gáz ha mondjuk ezt kiírkálják, de ez a felfűtött hormonális dolog életkori sajátosság. Megnézném mennyire lenne nagy szájuk ha tényleg akcióra kerül a sor, mennyire tudnak felizgatni egy csajt, hogy NEKI IS JÓ LEGYEN, stb... :D
F/18
3# Már az is valami...
De vajon meddig bírja, ha kapcsolatba kerül lánnyal :/ ?
16 vagyok, most leszek 17 és igen van :D
ha valaki egyszer szerelmes lesz, annak szerintem nem a nő nemi szervein ragad le a szeme, hanem az arcán és szemén :D
nálam legalábbis így van..
egyébként jogos, hogy ha a többi tizenévesnek a szexen jár az eszük, tudod pubertás korban vannak
Értem én. Lehet rosszul fogalmaztam.
Rendben, normális dolog, hogy gondolnak rá, de az már kevésbé, hogy ilyen korban játsszák az érzéketlen tapló casanovát.
Tudom, hogy igényes vagyok :)
én akkor max recska szintjén voltam a szexxel bár még most is azon a szinten vagyok csak már nem tetszik ez az állapot XD
F20
Igen van, én is 16 éves vagyok és 13-14 éves voltam amikor az első komolyabb barátnőmmel összejöttem én neki se "azokat" a testrészeit néztem, mert nem úgy tekintettem rá... Nem csak kihasználni akartam hanem tényleg szerettem is. Egyébként nekem is tele van a ..... azzal a rengeteg ilyen gyerekkel... de majd megtudják pár év múlva amikor majd bajok lesznek.
De, hogy ha nem hiszed el, hogy van még ilyen fiú akkor esetleg írj rám és bebizonyítom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!