Fiúk, lenne kedvetek ilyen lánnyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
14 éves, átlagos lány vagyok. Talán kicsit érzelgős,sértődékeny, de legalább szeretek vitázni. Van önkritikám,egyesek szerint még humorom is. Kicsit feledékeny és szétszort vagyok. Sajnos nem tudok zsonglőrködni de csak kevés üzemanyagot igénylek. Okos, lehetőleg realista emberekkel szeretnék beszélgetni/ismerkedni. Ha lehet, a jelentkezőnek legyen humora, és piros pont ha tud zsonglőrködni,egykerekűzni, esetleg beszél oroszul.2014. ápr. 18. 16:01
11/18 A kérdező kommentje:
Kár..úgy lettem volna a feleségecskéd :D
2014. ápr. 18. 16:12
12/18 kismutyesz_ válasza:
Én 16 éves vagyok, 3 évig tanultam oroszt. Középfokon tudok beszélgetni, amivel azért nem vesznék el annyira. :) Zsonglőrködni, egykerekűzni nem tudok, mert bohócnak nem tanulok ki. Aztán még ki tudja. :D Egyébként szinte mindenben hasonlítunk. :)
13/18 anonim válasza:
Ezt nekem írtad? :D Hogy lennél a feleségem? :DD
14/18 A kérdező kommentje:
Jaj de buta vagy! :D Hát úgy hogy elveszel feleségül!:DD
2014. ápr. 18. 16:16
15/18 anonim válasza:
Még csak az kéne :D Inkább kihagyom :D
16/18 anonim válasza:
Nekem lenni kedvem ismer te.
DANIIL Godunov
18/18 anonim válasza:
Pedig de haverkodtam volna veled :) de sajna nagyon fiatal vagy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!