Miért nincs olyan lány, aki megérdemelné a szeretetemet és tiszteletemet, hűségemet?
Figyelt kérdés
Sajnálom, de semmi jót nem tudok mondani a mai fiatal lányokról, kész csalódás, szörnyen fáj,hogy mindig csak csalódnom kellett eddig bennük. Túl sok fájdalmat okoztak már nekem és úgy látszik folyton ezt csinálják. Vagy egyszerűen nem találok olyan lányt, aki szerethető személyiségű lenne vagy, ha találok csúnyán csalódok benne előbb vagy utóbb és mindig nekem fáj.2014. ápr. 17. 23:49
1/12 anonim válasza:
Nekem meg a férfiak okoztak. És? Volt, aki meg rengeteg boldogságot okozott. Ez az élet rendje. Én is nagyon óvatos vagyok, de azért tovább kell lépni. Egyszerűen ne add könnyen magad, ismerd ki a másikat, mielőtt a szíved teszed bele. Így is érhet meglepetés, de ennyi kockázatot vállalni kell.
Megértelek, én semmilyet sem vállalok most. De már edzem magam, mert nem tervezek örökre egyedül maradni. Ezt te sem kívánhatod magadnak.
2/12 anonim válasza:
Hat en olyan lany vagyok akit te keresel,es en meg ugyanezt tudnam elmondani csak forditva...a fiukrol
3/12 anonim válasza:
Ez esetben keress azoknál idősebb s érettebb hölgyeket.
4/12 anonim válasza:
szerintem ne spórolj a szereteteddel annyira.
5/12 anonim válasza:
Engem meg már zsarolt meg pasi, sértegetett folyamatosan, fenyegetett, h megöl, ha megtudj, hogy megcsalom, volt olyan is, aki 3 eves kapcsolat alatt folyton más lányoknak tette a szépet, közben meg rám volt féltékeny és engem akart bekorlátozni... úgyh... aztán mégis sikerült talalnom vkit, aki normalis...
6/12 anonim válasza:
Én is ugyanezt kérdezem magamtól,csak pindurkát más hangsúllyal.
Nem érnek meg annyit,amennyit kínlódni kell velük, én mondom neked.
7/12 anonim válasza:
már mi az h kínlódni velünk????
8/12 anonim válasza:
Az, hogy lassan a pasi többet nyer azzal, ha szingli marad, mert a nők többsége igényeinek képtelenség megfelelni, ő jár jobban ha meg se próbálja.
9/12 anonim válasza:
mindenki, aki általánosít, hülye.
tessék, kimondtam.
10/12 anonim válasza:
Aki meg még mindig bízik bennetek, az naiv.
Inkább maradok "hülye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!