Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnya, kövér lányként kihozom...

Csúnya, kövér lányként kihozom magamból a legjobbat, így már van esélyem a nagy szerelemre?

Figyelt kérdés
Személyiségre szerintem nagyon rendben vagyok, izgalmas a lelkivilágom, értelmes vagyok, jól lehet velem beszélni. Eddig azonban a külsőmmel nagy bajban voltam,mert karakteres, már-már csúnya arccal lettem megáldva, és egy jó 15 kg plusz van rajtam. Eddig azt hittem, túlsúlyosan nem lehetek csinos, de most új frizurát csináltattam, és elkezdtem nőies, csinos ruhákat, szoknyákat hordani, és nagyon csinosnak látom magam! Úgy érzem, ezekben a nőies göncökben nem is látszik a túlsúlyom, és az új haj is jobban áll. Szerintetek így már lehet esélyem, vagy a túlsúly így is hátrány lesz, akárhogy palástolom?
2014. ápr. 17. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szóval az, aki nem kövér, már egyből gebe? :D
2014. ápr. 17. 19:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Megnéztem a BMI kalkulátorban, és a normál tartomány felső határát súrolom. Tehát az egészségemért nem kell halálra aggódni magatokat. Itt sokkal inkább esztétikai okokból probléma ez. De nem értem, miért kell ennyire erőszakosan és lekezelően bánni velem, miért kell belémverni azt a képet, hogy csak soványan lehetek szép, és csak akkor érdemlem meg az igaz szerelmet. Nem tartom magam tökéletesnek, de ha nem hozzák szóba, nekem a mindennapokban nem okoznak fejfájást a pluszkilók, észre sem veszem. Viszont az itteni vélemények alapján az utca emberei valószínűleg undorodva kerülgetnek engem.
2014. ápr. 17. 19:54
 13/20 anonim ***** válasza:

én először semmi gyűlölködőt nem írtam.

viszont kezd idegesítő lenni, hogy még mindig nyomod a demagóg szöveget... SENKI nem mondta, hogy csak SOVÁNYAN lehetsz szép! főleg nem én. szerintem úgy a legszebb egy nő, ha van melle,meg egészséges mennyiségű hús a csípője meg a popsija környékén, de ugyanakkor KARCSÚ (nem peidg sovány!!!).

szerintem csatlakozz valami "ducik vagyunk és fogadjuk el magunkat" klubhoz, és ócsároljátok közösen a vékony/karcsú nőket ;) ott örömmel fogadnák a demagógiádat (kövér vs. sovány hamis dilemma)

btw a BMI egy bullshit.

2014. ápr. 17. 20:00
 14/20 anonim válasza:
Van akinek a teltebb lányok jönnek be. Náluk biztos nem hátrány ha nem csak magadra kapsz mindenféle ruhát. Szóval lehet esélyed.
2014. ápr. 17. 20:02
 15/20 Költőnő? ***** válasza:
100%
Spec én pont nem ezt írtam. A bmi kalkulátor pedig csak irányt mutat mert amikor én meg voltam hízva magamhoz képest zsírdisznó méretűre, hurkákkal, akkor írta rám h fasza vagyok.
2014. ápr. 17. 20:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Amit ti most csináltok, az általánosítás. Elköbyveltetek a szokásos könyvér lánynak, és rámhúzzátok a szokásos sztereotípiákat. Egy szóval nem említettem, hogy bajom lenne a vékony lányokkal, az egyik barátnőm is a legsoványabb az osztályban. Vékony, sovány, karcsú, gebe... Számomra mind ugyanazt jelenti. Ezennel befejeztem a feladott labdák elhárítását. Mindig lesz szó, amit ki lehet forgatni, mindig lesz szó, amit félre lehet érteni.
2014. ápr. 17. 20:17
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

*sóhaj*

Örülök h ennyit sikerült "meghallani" az én "mondandómból" legalábbis....

2014. ápr. 17. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:

a bmi tényleg egy marhaság.

elvileg nekem ideálisnak kéne kinéznem azzal a súlyommal a bmi szerint, ami most van.

ennek ellenére van némi hasam, a csípőmön is van fognivaló. az én arcom is karakteres, próbálgattam ilyen netes sminktippeket, de nem segít rajta.

de van párom, szóval nincs lehetetlen.

egyik nap megláttam egy helyes fiút és úgy döntöttem, hogy nekem ő kell és megpróbálom, aztán ha elutasít így jártam, max. megeszek bánatomban mégegy liter jégkrémet, hát nem áll meg az élet.

írtam neki. találkoztunk is órákig beszélgettünk. én is érdekes egyéniség vagyok, lehet, hogy az is játszott benne, de végül összejöttünk és azóta is együtt vagyunk.

ő helyesebb srácban, mint amilyen én vagyok külsőre lányban, viszont neki is van egy kis pocija.

de nem lehetetlen túlsúllyal párt találni sőt! én boldogabb vagyok így, mint mikor koplaltattam magam, hogy ne legyen hasam és több srácnak is tetszek így.

ha jól érzed magad, azt mások is észre fogják venni.

2014. ápr. 17. 20:39
 19/20 anonim válasza:
Van egy jóképű haverom akinek a nagydarab lányok jönnek be. Tényleg nagyon jóképű. De rajta kívül soha nem találkoztam még ilyen fiúval. Szóval ritkák mint a fehér holló. Nekem egy túlsúlyos lány, akármilyen szép az arca, akármilyen jól öltözködik, akármilyen jó a társasága, akármilyen népszerű, nem kellene. Egy kis akaraterő kellene neked de nagyon. 16/f vsgyok, én meg nagyon sovány voltam, hogy a te szavaiddal éljek, gebe, de tényleg, elkezdtem enni, nagyon sokat híztam, eljártam kondiba, nekiálltam gyúrni, és ami kilókat felszedtem, mindet átalakítottam izommá. Régen egy lánynak se kellettem, most meg azt mondják nagyon helyes vagyok, meg nagyon szép barátnőim voltak eddig. AKARATERŐ!!!!! Ezen múlik minden. Saját tapasztalat
2015. febr. 12. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van esélye a szerelemre, ez szerintem inkább csak attól függ, hogy megtalálod e a megfelelő partnert vagy sem.

Szerintem általában a mackósabb testalkatnak jön be a +15 kiló egy lányon. Ha neked inkább az izmosabb pasik jönnek be, akkor kezdj el te is edzeni, meg alakítsd át az étrended egy fokkal egészségesebbre (kevesebb zsír, cukor és gyorskaja, több zöldség és gyümölcs). Fogyózni egyáltalán nem kell, nyugodtan ehetsz ugyanannyit, mint eddig.

2015. ápr. 18. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!