Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, fiúk! Ti hol ismerkedt...

Lányok, fiúk! Ti hol ismerkedtek? Diszkók, koncertek, kocsmák kizárva!

Figyelt kérdés
Ha te az vagy, akinek el kell magyarázni miért vannak e helyek csípőből elutasítva, akkor ne is írj/olvass tovább! Aki viszont tudja, az írhat hol szokott.

2014. ápr. 16. 21:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, azt honnan tudod, hogy valaki korodbeli? Meg ha (te vagy pl. 19) egy normálisak tűnő 29 éves férfiú menne oda hozzád, azt egyből elutasítanád, csak mert jajj nem egzakt pontosan korodbeli??? :D Az semmit se számítana, hogy jópár évet letgadhat - úgy épp MINDENKI szerint, no és a tenyerén hordozna?

Utolsó, akkor te vagy a kivétel. Mondom, MÉG AKIK ODA IS JÁRNAK rendszeresen, azok is azon siránkoznak folyton, hogy nem lehet értelmes, komolyabb kapcsolatra kész embert kifogni.

De nem ez a fontos a koncertekkel kapcsoaltban, de látom ez az egy mégis magyarázatra szorul:

SOKAN eleve csapatokban mennek oda, és ÍGY jócskán nehéz a dolog. Alig látni olyan emberkéket, akik egymagukban kószálnának. Plusz: sokan direkt az együttes miatt mennek oda, nem ismerkednének.

Szóval lehet, utcán is fel lehet szedni lányokat, csak éppen irtózatosan kicsi az esélye, hogy nem néz hülyének/nem hajt azonnal el. Ez van.

2014. ápr. 17. 08:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Maximum interneten, de leginkább sehol se, ezen már túl vagyok.
2014. ápr. 17. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értelek. Micsodán vagy túl?
2014. ápr. 17. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezen, hogy csajt keressek. Én járok jobban ha nem teszem, feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.

Kérdezted korábban, mégis mi a fsz kell a csajoknak. Majd én megmondom neked: Pénz. Sok pénz. Sok-sok pénz és kicsikét még annál is több.

2014. ápr. 17. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:
A 19 éves lány vagyok: nem, nem küldenék el egy 29 évest :) de azért nem jó a nagy korkülönbség sem. Egy 29 éves férfi lassan családot szeretne alapítani, én meg még hat évig tanulok minimum és utána szeretnék dolgozni is egy ideig...
2014. ápr. 17. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
17:58 :))) Akar családot a rossz fene.
2014. ápr. 17. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ha meg nem akar családot az kicsit furcsa, mert ha majd én szeretnék, ő akkor sem akar...
2014. ápr. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!