Szerintetek ez így nagyon gáz lenne? Fiúk ti hogy reagálnátok le?
Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik. Még sose volt barátnöje, elég csöndes visszahúzódó fiú. Sokszor van hogy viccesen 'szemezünk' de mostanában észrevettem hogy többször is nézett de elkapta a tekintetét mikor odanéztem. Én általában mindenkivel könnyen elbeszélgetek, viccelődök, de hozzá nem tudom hogy hogy közelítsek. Sok közös van bennünk, pl: mindketten gépbzik vagyunk, szeretjük a játékokat meg ilyesmik csak rólam ezt nem nagyon tudják mert mindenki inkább bulizós, nagyhangú lánynak ismer.
Végzősök vagyunk és az érettségiszünetben lesz egy házi-osztály buli és arra gondoltam hogy akkor bepróbálkoznék nála de nem akarom megijeszteni. Hogy csináljam?
Szerintem sokkolná ha csak úgy lesmárolnám mert nemtudom.. engem 'jó csajnak' mondanak, szerintem meg sem fordult a fejében hogy bejön nekem. NAGYON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!