Ha ismerkedek valakivel és elkezd utánam nyomozni a neten az mit jelent?
Figyelt kérdés
#Ggdejdienjj
2014. ápr. 16. 15:31
1/15 anonim válasza:
1 több infót szeretne rólad
2 üldözési mániája van
2/15 anonim válasza:
Felkeltetted az érdeklődését pozitív vagy negatív értelemben.
3/15 A kérdező kommentje:
Több infót? Képeket keres rólam
2014. ápr. 16. 15:35
4/15 anonim válasza:
Akkor az szerintem jó lehet. Én is mikor szerelmes lettem egy lányba a netes nickneve alapján egy csomó képet találtam róla innen-onnan, meg elolvastam hogy miket írt különböző weboldalakra, fórumokra stb. mert minden érdekelt ami vele kapcsolatos volt...
5/15 A kérdező kommentje:
Nekem ciki ez
2014. ápr. 16. 15:40
6/15 anonim válasza:
akkor meg minek raktál fel annzi infót magadról?
7/15 anonim válasza:
Ja, akkor tényleg ciki ha olyanokat talál hogy.. Hát ezért kell átgondolni hogy mit tesz fel az ember, mert a neten nyomot fog hagyni minden addig, amíg le nem törlik az oldalt...
8/15 anonim válasza:
csak érdekled, szerintem egyáltalán nem ciki :) 17L
9/15 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel,régi képek,osztályképek
Jó jel ez? És ha az ilyen pillanatfotók nagyon előnytelenek?
2014. ápr. 16. 16:09
10/15 anonim válasza:
Ez jó jel. Nem tudhatod hogy hogy áll hozzájuk, lehet hogy kiábrándító, lehet hogy tetszik neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!