Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy küzdjem le azt az érzést,...

Hogy küzdjem le azt az érzést, hogy nem lehetek elég jó a másiknak?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, aki mindenben tökéletes (számomra legalábbis). Iszonyú jól néz ki, okos, művelt, olyan, akire mindig is vágytam. Úgy tűnik, hogy eléggé érdeklem, bár nem tudom megérteni, hogy miért pont én. Annyira átlagosnak érzem magam mellette, emiatt félek, hogy elrontok mindent, pedig nagyon szeretnék vele lenni. :( Én amúgy 18 vagyok, ő pedig 23 éves.
2014. ápr. 16. 00:41
 1/7 anonim ***** válasza:
ne értékeld le magad!
2014. ápr. 16. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Kezd el szeretni őt és kimutatni ezt. Ha ő is viszont szeret akkor nem, h nem elég jó vagy hanem tökéletes.
2014. ápr. 16. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:
használd az érzelmi felszabadítás technikáját.
2014. ápr. 16. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Függetlenítsd magad az ilyen érzéseidtől, amikor vele beszélsz. Próbáld meg racionálisan értékelni a kettőtök kapcsolatát és legyél önmagad. Gondolj arra, hogy ha önmagadért nem tud szeretni/elfogadni, akkor úgy is lőttek az egésznek.
2014. ápr. 16. 00:46
 5/7 anonim válasza:
Bulizz és ismerkedj! Ha nem vagy neki elég jó, az nem a te hibád, mert 2 fajta emberlétezik, aki szeret engem, és aki elmehet a fenébe, hogy nem bírja a búrámat :P Tehát éldd az életedet, ne ezzel foglalkozz! Hajrá! :)
2014. ápr. 16. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Keress olyan valakit akinek elég jó lehetsz:)
2014. ápr. 16. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
ilyen esetben bennem mindig felmerül, hogy azért is érzed ezt, mert a másik ezt érezteti veled...
2014. ápr. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!