Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Min múlik, hogy melyik...

Fiúk! Min múlik, hogy melyik lányhoz mentek oda ismerkedni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hogy tetszik-e
2014. ápr. 15. 21:53
 12/19 PearlDiver ***** válasza:

Ahhoz, akinek a külsejében, kisugárzásában megfog valami (tehát nem ahhoz, aki a legdögösebb vagy leginkább kihívó). Akinek megtetszik az arca, és mondjuk nem kifejezetten kövér. Ha pedig beszélünk pár mondatot, általában egyértelmű, hogy érdemes-e maradnom :D

24f

2014. ápr. 15. 21:53
 13/19 C0r3 ***** válasza:
Nem megyek oda. Kész vége. Esélytelen, hogy én idáig adjam az önbecsülésem. Köszi, nem kérek ezekből az élményekből. Ha valakivel összejövök, az ismerősi körön belül lesz. Egyébként meg HA megcsinálnám, mert tegyükfelhogymiértne, akkor első és kizáró szempont a külső lenne. Igenis ez alapján fogok dönteni. 2 szélsőség van, a ronda és a krvásan szép. Na én a szépet választanám. De ez az én szerény véleményem, legalább is én ez alapján döntenék. (16F)
2014. ápr. 15. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Még a 6. válaszolónak: egyébként mégis mi alapján szelektálnánk, ha arról van szó, kihez megyünk oda? Csak a külső adott számunkra. A lányok meg nem igazán mennek oda, így őket nem terheli ez a kérdés. Ha már egy fiú odament hozzájuk, mondhatják, hogy elutasítotják, mert nem tetszett a személyisége.
2014. ápr. 15. 21:56
 15/19 C0r3 ***** válasza:
Egyébként tévedsz, velem volt már olyan, hogy lány szólított le. :D
2014. ápr. 15. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:

1. tetszik vonzó számomra

2. nem lenéző nem fintorog, kedves érdeklődő mosolygós pofit vág

2014. ápr. 15. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
15. kérlek értelmezd azt, hogy "nem nagyon mennek oda". Egy ugye nem azonos azzal, hogy "sosem mennek oda".
2014. ápr. 15. 22:06
 18/19 C0r3 ***** válasza:
"így őket nem terheli ez a kérdés" Mért ne terhelné? Nem azért nem terheli őket, mert mennek oda. Rossz ok-okozat. Azért nem terheli őket,mert a kérdező a fiúkat kérdezte. :D Amúgy bocsi, csak átfutottam amit írtál, ezesetben igazad van :D De csak most.. :D
2014. ápr. 15. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Első dolog nálam mostanában nálam az,hogy egyedül legyen.Még egy ember előtt is rossz nagyon beégni,nem még több előtt.

A második az,hogy lássam az érdeklődést az irányomban felőle,ez lehet akár egy kedves,őszinte mosoly,vagy ha látom rajta.Meg nyilvánvalóan az,hogy tetsszen,de ebben nem szokott nagy gond lenni nekem.Annál inkább én nem szoktam tetszeni nekik...

2014. ápr. 15. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!