A mai lányokat tényleg csak az izom, pénz és sárm érdekli?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok Hajdúsámsonba járok iskolába és van egy lány aki nekem tetszik de egy izmos pénzes pasival van együt és hol eggyüt vannak hol nem néha szakítanak és kibékülnek ez ugye nem igazi szerelem vagy éppen az mert mindig kibékülnek? És velem nem foglalkozik :-( .2014. ápr. 15. 19:58
2/10 anonim válasza:
végy leckét Berényi Miklóstól Pénz és sármvitelből
4/10 anonim válasza:
Én se foglalkozok az olyan fiúkkal akik általánosítanak. Tessék már felfogni hogy 3,5 milliárd nő él a földön, és nem vagyunk egyformák.
5/10 anonim válasza:
nem, de aki ilyet kérdez az általában átlagon aluli csóró, kövér, és ronda
ne vedd magadra, nem a te korosztályodnak szól, látom, hoyg csak 14 vagy
sajnos nem is fog veled foglalkozni, a legtöbb csaj ilyen felszínes
6/10 anonim válasza:
Nem az érdekel minket. De egy férfinek legyen kiállása, a férfiasság az kell, ami egy 14 évesben még nem biztos, hogy megvan. De nem kell aggódni, hamar eljön. Az a baj, amikor a 17 éves még 12 éves testtel rohangál, mert még arra is lusta, hogy a táskáját felvegye.
7/10 anonim válasza:
mindig is ez érdekelte őket te nagyon retardált. a fiúkat, meg hogy szép igényes legyen. de hol itt a probléma? év ezredek óta ez megy, nem újkeletű a dolog
8/10 anonim válasza:
A csitriket persze, aztán majd rájönnek...
9/10 anonim válasza:
Ezzel nem mondtál újat! Évezredek óta tudjuk, hogy a hatalomért és biztos élet reményében sok mindenre képesek.
10/10 A kérdező kommentje:
JA ez a baj . Én azt tapasztalom hogy csak a pénz és sárm pedig a kinézet is számít de legjobban a belső. Mert az a lényeg hogy sármos legyen oszt 2 hétig vagy vele vagy kevesebbet mindeggy az számit hogy sármos legyen !!!!!!!
2014. ápr. 16. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!