Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tizenéves lányok bizonyos...

A tizenéves lányok bizonyos kor után visszavesznek az elvárásaikból? Jól látom a dolgot?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy sokan csak várják a szőke herceg, de hiába, mert ha az el is jön magasról le fogja őket szarni, ha nem felelnek meg igen magas elvárásoknak külső tekintetében. Előbb utóbb rájönnek, hogy ha szebb lányok is vannak a környezetükben azok fogják vinni azt a kevés alfahímet, aki az összes követelménynek megfelel kinézetre, ők pedig egyedül maradnak. És amikor ezt belátták, lejjebb adnak az igényeikből és kevésbé vonzó fiúknak is lehetőséget adnak, csak hogy ne maradjanak egyedül, mert az egy idő után már kínos számukra. Gondolok itt olyan 15-16-17 év körüli lányokra akiknek nem volt még komoly kapcsolatuk. És ahogy telnek az évek, már nem telik el sok egyedül töltött idő két kapcsolatuk között, mert lejjebb adták az igényeiket és nem a külső adottságokra helyezik már a hangsúlyt mert többnyire nem az okozza egy kapcsolat végét, inkább csak a kezdeti szakasznál dominál. Ugye?

2014. ápr. 14. 17:51
1 2
 11/18 anonim válasza:

Valaki nekem is segíthetne veszíteni az elvárásaimból:

Viszonylag szép lány legyen (nekem kb 2 második lány megfelel e téren), legyen kedves és legyen egy kevés esze legalább. Eddig még egyszer se láttam a 3 tulajdonságot együtt. 17F szevasztok

2014. ápr. 14. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Van barátom. :)
2014. ápr. 14. 19:13
 13/18 A kérdező kommentje:
kár :(
2014. ápr. 14. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:

:S :)

De amúgy miért vagyok szimpi, mikor bunkó kommenteket írtam neked? :D

2014. ápr. 14. 19:21
 15/18 A kérdező kommentje:
Szerintem te a szívedre hallgatsz, nem pedig az eszedre, vagy arra, hogy mit gondolnak mások.
2014. ápr. 14. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát ez bizony igaz. :)
2014. ápr. 14. 19:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Vicces mert magamon pl. fordítva tapasztaltam. 14-16 éves koromban szinte bárkivel összejöttem csak hogy nehogy unalom legyen. Aztán 16 felé megkomolyodtam. Most 2 éve nincs barátom, de nem zavar. Most már vagy egy normális pasi kell, vagy senki.

Amúgy amiről te írsz az 40 éves kor körül következik be. Mert 40 felett már többen vannak a nők mint a férfiak és hajlamosabbak lejjebb adni. De 15-17 évesen nem jellemző.

18l

2014. ápr. 14. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:

#11.

Hát, ja...

Gondolom azóta messzebbre nézel, hosszabb ideig és szép lassan forogsz körbe...

2020. nov. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!