Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdjek aggódni, lehet, hogy...

Kezdjek aggódni, lehet, hogy utálom a lányokat, de mégis vonz a testük, ez most mi?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha meglátok egy szép lányt, főleg, ha itt fb-n díszelegnek meg nyáladzanaka képeik alatt, rám jön a düh, az érzés, hogy mégis mit nyáladzanak ennek a kis r-nek, semmit sem ér, csak a teste jó! Én nem fogok nyáladzani egy lánynak sem, hiába dugnám őket! Nekem különleges lány kell, aki személyiségre lenyűgöző, de ilyet sajnos nem találok. Lehet azért is utálo az ilye éltetett szépségkirálynőket, mert elég sokan rondáztak már le közülük, igaz nem szép lányok is rondáztak már le, szóval igazából egy lányt sincs okom védeni.
2014. ápr. 14. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És most akkor mi a kérdés?
2014. ápr. 14. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Feküdj le 1 lánnyal és 1 fiúval.. ha mind a 2 jó érzés akkor Biszex vagy ha a fiúval jobban esett akkor meleg vagy.. ha a lány akkor meg heteró :)
2014. ápr. 14. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Igen, szerintem nyugodt szívvel elkezdhetsz aggódni. :) Csak tessék!
2014. ápr. 14. 17:16
 4/5 anonim válasza:
100%

Nem a jó lányoknál próbálkozol?

Nekem ez jött le.

2014. ápr. 14. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak rendes lányok, akik gondolkodnak, van véleményük. Nem fb-n lógnak egész nap, nem isszák magukat le a sárga földig minden szombaton. Csak keresgélj! Biztos megtalálod az (elcsépelten fog hangzani, de) "igazit"
2014. ápr. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!