Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet h egyszerűen csak nem...

Lehet h egyszerűen csak nem vagyok ilyen 1 éjszakás típusú srác vagy mi?

Figyelt kérdés

például szombat este elmentünk bulizni egy másik városba , aztán összejöttem egy csajjal , nem csináltunk semmi komolyat csak így smároltunk meg ilyenek , mert nem volt másra lehetőség .

szerintem 100% h soha többé nem látom , mert én nem is leszek itthon .

szóval mint mondtam nem történt semmi komoly se , nem is feküdtem le vele , és még is csak rá gondolok.

még nem volt ilyen 1 éjszakás dolgom , de hát lehet h nem is tudnám csinálni akkor mert elég szar most is így arra gondolnom hogy nem látom többé őt.

hogy csinálják az olyan emberek akik ezt rendszeresen csinálják ?

ha találkozol egy csajjal mondjuk hétfőn , aztán együtt voltál vele, aztán szerdán a következővel , akkor most így csak ennyi ? v mi ?:D nem is gondolnak már az előzőre az emberek ?

2014. ápr. 14. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg nem vagy az az érzelem nélkül szexelő típus, de ezzel nincs is semmi baj. Ez csak a mostani fenenagy divat, hogy fűt-fát meg mindent ami él és mozog meg kell kettyinteni. Áh, dehogy kell. Csak úgy viselkedj, ahogy jól is érzed magad, mindegy, más mit mond.
2014. ápr. 14. 15:42
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ezek az egyéjszakás kalandok undorítóak. Én még rendes kapcsolatpárti vagyok, de úgy látszik elég erősen kisebbségbe kerültünk.
2014. ápr. 14. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!