Kezdő bi srác szeretne ismerkedni hasonló srácokkal, hol érdemes ahol nem folyton csak szex a téma?
# 10/
igen sajnos valószínű, nem tudom miért nincs valaki normális aki megelégedne csak a beszélgetéssel... :/
"valaki normális aki megelégedne csak a beszélgetéssel"
Ehhez miért kell kifejezetten melegnek/biszexnek lennie a beszélgetőtársnak?
# 12/
mivel kezdő vagyok, és ebben a témakörben szeretnék beszélgetni :)
Furcsa, mikor ezt írják, hogy "kezdő bi srác", láttam én már ezt 40 évesek billentyűzetéből is. Valamilyen szakmában vagy sportban lehet valaki kezdő; de szexualitásban, ami gyakorlatilag születésétől meghatározza az egyén egész lényét szerintem értelmetlen ez a kifejezés. Ha biszexuális vagy, akkor egész életedben az voltál. Olyan nincs, hogy valaki egyszer csak heteróvá, biszexszé vagy meleggé változik, és akkor kezdő lesz a "biség" gyakorlásában.:D A sok félnótás hisz csak ilyeneket, akik folyton azzal jönnek, hogy "jaaj a gyerekek ne lássanak ilyet, mert úgy megsérül a lelkük, hogy egyből melegek lesznek"...
De értem én, hogy még nem voltál fiúval, erre célzol a kezdőséggel... Viszont ha ebben a témában akarsz valakivel beszélgetni, akkor gondolom nem a csincsillák gondozásáról lesz szó.:D
Alapvetően mindehol a sex a téma.
de ha valakivel elkezdesz dumálni akkor a sex után normális témák is lesznek. ezt tapasztalatból mondom.
amikor keresek vkit akkor (nem sex oldalon) akkor azért le kell tisztázni,hogy ki vagyok mit akarok,arra jön egy válasz,és ha a kereslet és a kínálat találkozik akkor lehet normálisan is "ismerkedni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!