Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! El tudnátok képzelni...

Fiúk! El tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy olyan lánnyal, akivel már smároltatok egy buliban?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Max csak ha kicsit is jobban ismerem.
2014. ápr. 13. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
igen úgy gondoltam, hogy utána van-e kedvetek ismerkedni, összejönni ha minden jól megy :)
2014. ápr. 13. 20:03
 3/8 WheneverYouWant ***** válasza:
Ha úgy smároltunk hogy tudom hogy nem volt palija akkor természetesen igen.. De ha tudom hogy barátja van és úgy smárol bulikban akkor természetesen nem...
2014. ápr. 13. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem életem első járása pont egy ilyesmi ballagás utáni helyen alakult ki, volt egy csaj kinéztük egymást, utána úgy volt hogy dugok vele este, azonban elmaradt.

21F

2014. ápr. 13. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Amelyik lány ilyet csinál, az rybanc.
2014. ápr. 13. 20:30
 6/8 anonim válasza:
Szerintem az, hogy smároltam vele egy buliban, egyáltalán nem zárja ki, hogy megismerkedjünk... De természetesen tudni akarnám, hogy akkor milyen körülmények közt smárolt le.. Pl. : Ha előtte már 3 sráccal cserélt nyálat, akkor kuka..
2014. ápr. 13. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is így lett az első kapcsolatom. részegen szilveszterkor. de végül jó volt, szóval ez ne tántorítson el. ha meg a srác erre hivatkozna... hát hülye, de mit csináljon az ember?
2014. ápr. 13. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 13. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!