Fiúk! El tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy olyan lánnyal, akivel már smároltatok egy buliban?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 20:01
1/8 anonim válasza:
Max csak ha kicsit is jobban ismerem.
2/8 A kérdező kommentje:
igen úgy gondoltam, hogy utána van-e kedvetek ismerkedni, összejönni ha minden jól megy :)
2014. ápr. 13. 20:03
3/8 WheneverYouWant válasza:
Ha úgy smároltunk hogy tudom hogy nem volt palija akkor természetesen igen.. De ha tudom hogy barátja van és úgy smárol bulikban akkor természetesen nem...
4/8 anonim válasza:
Nekem életem első járása pont egy ilyesmi ballagás utáni helyen alakult ki, volt egy csaj kinéztük egymást, utána úgy volt hogy dugok vele este, azonban elmaradt.
21F
5/8 anonim válasza:
Nem. Amelyik lány ilyet csinál, az rybanc.
6/8 anonim válasza:
Szerintem az, hogy smároltam vele egy buliban, egyáltalán nem zárja ki, hogy megismerkedjünk... De természetesen tudni akarnám, hogy akkor milyen körülmények közt smárolt le.. Pl. : Ha előtte már 3 sráccal cserélt nyálat, akkor kuka..
7/8 anonim válasza:
nekem is így lett az első kapcsolatom. részegen szilveszterkor. de végül jó volt, szóval ez ne tántorítson el. ha meg a srác erre hivatkozna... hát hülye, de mit csináljon az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!