Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú alacsony és gizda,...

Ha egy fiú alacsony és gizda, akkor már automatikusan lányos fiúnak számít és esélye sincs egy lánynál sem?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

kit érdekel a magasság?

de gizdákkal én nem állok szóba

2014. ápr. 13. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
nem, akkor elkezd gyúrni és nagyon sokat olvasni, hogy faragjon magából valakit!
2014. ápr. 13. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
De könnyen átalakíthatod magad lánnyá, nézd a pozitív oldalát.
2014. ápr. 13. 20:05
 4/6 Galaxis. ***** válasza:

Egy férfi 80 kg alatt csak karácsonyfa dísz :)

Vagyis szedd össze magad!

2014. ápr. 13. 20:09
 5/6 anonim válasza:

Mindenképpen nehezebb dolga van, ez kétségen kívüli. Én is hasonló cipőben jártam. Az ilyen idiótákat mint ez az előző "galaxis" kommentelő csak szard le. Ha valaki az alapján szeretné magát férfiasnak titulálni, mert nagyra nőtt... hát, ott valószínűleg pszichológiai bajok vannak.:)

A legfontosabb (bár klisés, de igaz) a magabiztosság. Éreztesd mindenkivel, hogy neked az hogy alacsony vagy és kis termetű, nem jelent semmi hátrányt. (nyilván ez nem igaz, de legyen pozitív a kisugárzás.)

2014. ápr. 13. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha van jó sok pénze, és valami menő verdája, akkor Number 1 lesz a lányoknál.

Ha nincs, akkor abszolute esélytelen.

2014. ápr. 14. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!