Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elkezdtem ismerkedni egy...

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, de az ismerőseim, barátaim és még a szüleim sem örültek ennek, mert?

Figyelt kérdés

Szóval én 19 vagyok, a lány 21 lesz jövhéten. :)

Azért nem tetszik sem szüleimnek, sem barátaimnak a barátnő-jelöltem, mert nem 90/60/90.. nem értem, hogy a mai Világban miért az a legfontosabb, hogy ki hogy néz ki..

jó, nem egy modell alkat, tény h túlsúlyos és h molett de ettől van fontosabb is az életben.. egyszerűen beleszerettem 2 hónap alatt a személyisége, a hozzáállásába és mindenébe. engem egyáltalán nem zavar a helyzet.. arcra is gyönyörű lány. :)

már feljött ez a téma is, mert mindenben őszinték vagyunk egymáshoz, és tudja hogy ez a helyzet. azt is tudja, h nekem tetszik és ettől nincs fontosabb, de már nagyon zavarja, kinézett diétát és rendszeresen sportol. ide is elkísérem h ne egyedül legyen és erősebb legyen.

de úgy érzem h erre az egészre rámegy a kapcsolatunk, mert emiatt kezdte el szégyellni magát, pedig ilyen ezelőtt nem volt. pedig mindent megteszek és kimutatom h tényleg szeretem és nincs problem akk sem, ha nem fogy le..

mit tehetnék még ?:/

2014. ápr. 13. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Menjenek a p*csába a szüleid, meg a barátaid. :)
2014. ápr. 13. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:

én sem vagyok adonisz.. nem értem miért nem az fontos, hogy milyen belülről és hogy szeretem.. mert jól érzem magam Vele és megtaláltam a másik felem benne..

de egyszerűen ez kevés, mert rámegy a kapcsolatunk az egészre...

2014. ápr. 13. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább a szüleidre és a barátaidra próbálj hatni, ne a barátnő-jelöltedre, mert csakis velük van a gond. Értesd meg velük, hogy te ilyennek szereted azt a lányt, és nem szabhatják meg, hogy ki tetsszen neked. Ha képtelenek elfogadni a lányt olyannak amilyen, azzal csak neked ártanak. Miért zavarja őket, ha a barátnőd kinézetre nem tökéletes? És miért nem a te boldogságod az elsődleges a számukra?
2014. ápr. 13. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért szólnak bele vagy nyilvánítanak ki véleményt, pláne ilyet.. hogy nem 1x összetört már és csak azért nem sikerült összejönnünk, mert h már teljesen önbizalom hiányos lett és azt hiszi szórakozok Vele... pedig szeretem...
2014. ápr. 13. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Először is ritka nagy kincs vagy, h így tudsz gondolkozni pasi létedre...

A sport az hasznos, de vigyázz, h ne azért csinálja, h lefogyjon, meg ne kínozza magát. Talán ha közösen választotok olyat amit együtt is tudtok csinálni, és nem a szenvedésről szól, az még jó is lehet.

Szerintem egy molett, sőt túlsúlyos nő is lehet gyönyörű... Viszont amikor bókolsz hagyd ki a súlyával kapcsolatos bókokat, ( mármint a : nekem bejössz így is...). Légy vele természetes, keresd azokat a dolgokat, amiben mind a ketten örömötöket lelitek, a sok pozitív közös élmény csak erősít benneteket. Ha kitartó vagy ő is túljut az akadályokon. Öleld, szeresd, minél többet (néha inkább szavak nélkül, a tetteket úgysem lehet félre magyarázni...)De ha bántják, vagylátod, h baj van, arról beszélni kell.

A szüleidet nem értem, bár én is átéltem, h folyton kritizáltak a párom szülei, csak én túl vékony voltam, nagyon fájt, h a párom nem állt ki értem, rá is mentünk. Ők a "legjobbat" akarják, de ne hagyd, h irányítsanak. (Pláne ne a külsőt kifogásolják). Ne hagyd, h rajta köszörüljék a nyelvüket. A barátok, meg, ha nem tudják elfogadni, akkor nem is barátok

Annyi még, h ha túl hevesen védekezel egy-egy beszóláskor azt a barátnő félre értheti, úgy gondolhatja, h neked is ciki a dolog azért reagálsz olyan hevesen. Mindig védd meg, csak higgadtan, ne kapd fel a vizet, mert a piszkálódás hamarabb elül, nem kavar olyan nagy port......(Na mondjuk ha nagyon parasztok, azért felrughatod őket nyugodt szívvel... :) )

2014. ápr. 13. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Jajj szerintem ne törődjetek tényleg másokkal....A szüleiddel meg ne találkozzatok kettesben....
2014. ápr. 13. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az is jót tenne nektek, ha elmennétek együtt valahova egy pár napra, ahol kettesben lehettek, távol a szülőktől. Persze nem tudom, hogy mennyire érett erre a kapcsolatotok, vagyis hogy mióta ismeritek már egymást.
2014. ápr. 13. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:

néhány hónapja ismerem, és életem szerelme. :)

nem fogom hagyni, hogy ilyen hülyeség miatt ne legyen velem...

az összes barátomat elhívtam és leültettem és elmagyaráztam h fejezzék be. ugyanezt megtettem a szüleimmel, nyilván velük kedvesebben.

Neki pedig ma is mondtam, hogy szeretem de teljesen le van törve..

2014. ápr. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!