Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire lehet az visszataszít...

Mennyire lehet az visszataszító a lányok számára, hogy ha egy paliról kiderül, hogy szűz?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és sosem volt dolgom nővel. Ha 1x sikerülne értelmes lánnyal össze ismerkednem és kölcsönös lenne a szimpátia akkor elszaladna ha megtudná? :(

2014. ápr. 13. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is örülnék! 19/L
2014. ápr. 13. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Határozottan nem !

Hányok a sok nőcsábász p_cstől !

2014. ápr. 13. 17:52
 13/19 anonim ***** válasza:
csak szűznek kell szűz,szerintem.
2014. ápr. 13. 17:55
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok nő, de azért férfi szemmel is látom, hogy igenis számít. Miért? Általában a kor előrehaladtával több és több ember veszti el a szüzességét, és az, aki egy kor felett még mindig az, az azt az egyszerű üzenetet hordozza magában, hogy valami nem okés, ha még mindig nem volt dolgod nővel. Ez egyébként is nagyon átjön, mert a viselkedésed is teljesen más: nem sugározza azt a kötelező elemet, hogy te bizony úgy megd"god, hogy többet fel nem kel az ágyból (ott vannak az osztálytársaid példának). Másrészről a szüzesség elvesztése egy folyamat része, amely csalódásokkal, buktatókkal van kikövezve, és ha ezeket még nem jártad végig, akkor bizony már az ismerkedésnél elakad a dolog. Nem vonom kétségbe, amit a Kedves Hölgyek állítottak előttem, csak szerintem ezt úgy képzelik el, hogy adonisz vagy (ezt nem feltétlen) szuper szöveggel és kiváló belső tulajdonságokkal, ami szűz pasiként ritka kombináció a fentebb leírtak miatt. De (tudom, nem kezdünk így mondatot) abban abszolút igazuk van, hogy egy olyan nő/lány, aki komoly kapcsolatot keres, komoly személyiséggel, az ilyennel nem feltétlen fog foglalkozni. A többi lánnyal nehezebb dolgod lesz, de miután ráérzel, hogy mi, merre, hány méter, akkor sima ügy lesz! Szóval le kell sz"rni vastagon, mert egyébként fiatalok vagyunk még, semmiről se maradtál még le!
2014. ápr. 13. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Nemhogy visszataszító, hanem egyenesen vonzó!
2014. ápr. 13. 18:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gondolom ezt ironikusan érteted :/
2014. ápr. 13. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem úgy értettem! Nekem vonzó, izgató, ha valaki szűz!
2014. ápr. 14. 10:08
 18/19 anonim válasza:
Ha tényleg értelmes a lány, akkor lesz*rja, hogy szűz vagy vagy nem.
2014. ápr. 14. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem bajom egyáltalán nem lenne ezzel. Csak annyiban lenne rossz,hogy én is az vagyok,és szerintem jobb,ha legalább az egyik fél tudja mit hogyan,meg tapasztaltabb:)
2014. ápr. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!