Lányok! Ha kiderül, hogy a párotok irtózik a diszkóktól, kocsmáktól, és hasonló tömeges szórakozóhelyektől (pl sörfesztiválok) erre hogyan reagáltok?
Figyelt kérdés
Aki inkább jobban érzi magát séták alkalmával, könyvtárba járás alkalmával, szép helyek látogatása stb...2014. ápr. 13. 17:24
12/17 anonim válasza:
A diszkókat utálom, de kocsmázni kb. minden hétvégén járok, és néha fesztiválokra is. Emellett szeretek sétálni is, meg a könyvtár sem rossz. De valahogy az, hogy bemegyek, 5 perc alatt kiválasztok pár könyvet, aztán kimegyek, engem nem annyira tud szórakoztatni.
Szóval én valószínűleg nem tudnék ilyen sráccal járni. De sok lánynak meg ez előny. Találj olyat aki azt szereti amit te.
13/17 anonim válasza:
Nem lepődnék meg, bár én is inkább sétálok, könyvtárba járok, szép helyeket látogatok. Vagyis -nék.
14/17 anonim válasza:
Ha lenne közös témánk, vagy látom, hogy érdeklem, és úgy meghallgatja minden szavamat, hogy nem tudnék leállni, illetve előbb kitalálná a szavaimat, mint ahogy kimondtam, akkor tuti belészeretnék :D. Vagy legalábbis első perctől kialakulna a kötődés iránta. Ha még fénylő tisztaságot és rendet tartana maga körül akkor gondolkodás nélkül hozzámennék feleségül.
15/17 anonim válasza:
Érett személyiség, azt mondanám. Ok, hogy néha-néha elmegy az ember discoba, de azért kulturálódni sem árt meg..
17/17 anonim válasza:
Kocsma és diszkókerülés oké, de a fesztiválos dolog már neccesebb. Arra tippelek, hogy felidegesít a tömeg. Amúgy én is szeretek könyvtárba járni, és már nem tudom, hogy hanyas írta, de a könyvtárba nem csak kölcsönözni járnak az emberek, hanem olvasni is, legalábbis én szeretek beülni egy sarokba, és elmerülni a könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!