Ha nem jövök be neki miért mond ilyeneket?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel pár hónapja levelezünk és én kezdek beleszeretni. Tudom, hogy esélyem sincs de mégis számára minden második mondatom édi vagy aranyos. Tudja, hogy zavarba hoz, és ami azt illeti nem értem miért mond olyanokat, hogy mindig hiányzom neki és nekem megéri írni. Fiúk, ti hasonló helyzetben miért csináljátok ezt? Lehet, hogy mégis tetszem neki? Mit tegyek?2014. ápr. 13. 16:55
1/7 panini válasza:
Miért gondolod, hogy semmi esélyed sincs?
2/7 anonim válasza:
akkor lehet barátként kedvel
de biztos vagy benne, hogy nem lehet több?
3/7 anonim válasza:
Mert a lányok imádják, ha különlegesnek tartják őket mi pedig szeretünk ilyen módon bókolni.
Különben honnan veszed, hogy esélyed sincs? Ha csak nem mondta ki nyíltan akkor bármi lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, hogy ő nyáron lesz 21 amíg én februárban múltam 14. Nem zárta ki a lehetőséget, hogy esetleg egy nála jóval fiatalabb lányba szeressen bele, de még akkor se jönne össze a lánnyal, max. sóvárogna utána.
2014. ápr. 13. 17:02
5/7 anonim válasza:
ne legyél naiv, találkoztatok már egyáltalán? te nem belé szerettél, hanem egy képbe vagy szerelmes, ami a kicsi agyadban van róla, nem ugyanaz. amúgy meg azt gondolom, hogy tetszel neki és nagyon bír téged, különben nem írna ilyeneket, viszont nem hiszem, hogy be merné ezt vállalni, talán 2-3 év múlva.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a másik, hogy ő baromi messze lakik tőlem. Nem igazán merem felhozni, hogy találkozzunk pedig tényleg nem ártana.
2014. ápr. 13. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!