Hol tudnék Blackmetalos lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok, és hát nem sűrűn látok Black/Doom metalos lányokat az utcán, de szívesen beszélgetnék és ismerkednék velük. Esetleg ha itt akadnak ilyenek velük is szívesen beszélgetnék
19/f
2014. ápr. 12. 20:07
1/15 anonim válasza:
Hard core, dark core nem játszik?
2/15 anonim válasza:
Rockmaraton. Idén az utolsó nap. :) Amúgy szintén 19F, mintha csak én írtam volna a kérdést.
3/15 anonim válasza:
Menj fel malha.hu-ra
De egyébként nem mindenkin látszik, hogy milyen stílust szeret.
Pl. rajtam sem látszik, hogy a metált részesítem előnyben, pedig én is lány vagyok.
4/15 A kérdező kommentje:
Hardcore, darkcore, deathmetal, metalcore is lehet, csak találnék egy hasonló ízlésű lányt
2014. ápr. 12. 20:25
5/15 A kérdező kommentje:
Rockmaraton jól hangzik, csak nem tudom hogy szabad leszek-e akkor, mert melóhelyemtől függ :\
2014. ápr. 12. 20:26
6/15 anonim válasza:
Na és bereigsztráltál az oldalra?
7/15 anonim válasza:
Különben meg menj koncertekre. A legdurvább, legelvontabb zenekarok koncertjein is találni néhány lányt, hátha akad, aki tetszik.
8/15 A kérdező kommentje:
regiztam igen :)
koncerteken nem úgy vettem észre hogy lehet csajozni, mert általában a lányok a pasijukkal mennek, meg mindenki leissza magát a földig
2014. ápr. 12. 21:57
9/15 anonim válasza:
Gondoltam :DLátom lecsekkoltál..: D
10/15 A kérdező kommentje:
nem tom ki vagy :x
2014. ápr. 12. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!