Ha tetszik a pszichológusom ( nő), hogyan mondjam el neki?
Ha képes vagy tisztázni magadban, hogy hiába is közölnéd vele, úgysem lenne semmi esélye (korkülönbség + szakmai helyzet miatt sem), akkor gondod sem lesz ennek elmondásával.
De igazából, miért szeretnéd elmondani neki?
Használ valamit a kezelésednek, vagy vársz bármi pozitív eredményt ettől?
És ez nem bántás, ha a feltett kérdésedre valóban hasznos választ akarsz, az csak a reális szembesítés lesz.
I don't like Christmas: kb 26 éves lehet, és nincs férje.
Daisy's Lover: tetszik az ötleted! :D
#3: köszönöm szépen, megpróbálom. :)
#4: szeretném, ha tudná, hogy bejön nekem. Meg amúgy... hátha lesz valami :)
Szia. Pár éve én is jártam pszichológushoz,és nekem is nagyon tetszett. Tudta,hogy leszbikus vagyok,még azt is elmondtam neki,hogy tetszik nekem. Meg sem lepődött rajta. (ami teljesen normális,hisz egy pszichológusnak az is a dolga,hogy szavak nélkül is észrevegyen bizonyos dolgokat az emberen.)
Persze esélyem nem volt nála. Egyrészt,mert heteró. Másrészt pedig azért,mert a páciense voltam. Egy jó szakember,aki tényleg komolyan veszi a munkáját,saját magát...(és ezáltal másokat is), mindig betartja a "szabályokat". Ez nem azt jelenti,hogy nem maradhattok jóban.
Én. pl szépen kimásztam a lelki gödrömből,és a pszichológusommal azóta is jóban vagyok. Mondhatni baráti a kapcsolat. De ehhez idő kellett. És az,hogy rendbejöjjek. Mert addig "csak" páciensként tudott rám tekinteni.
Nem annyira meglepő dolog ez, hiszen valamilyen lelki problémát orvosol éppen nálad és a kedvessége, intelligenciája, odafigyelése, esetleg külseje mélyebb érzelmeket váltott ki belőled. Az is lehet, hogy felszabadított valamilyen teher alól, érzed, hogy jót tesz veled és most még többet szeretnél. Viszont ez azt jelenti, hogy függeni kezdtél tőle. Ilyen esetekben azt szokták javasolni, hogy bizonyos ideig szüneteljenek a kezelések, hogy tisztábban láthasd a dolgokat.
Mindenképpen említsd meg neki a következő alkalommal az érzelmeidet, mert ezek a találkozások teljes bizalomra épülnek. Ha nem vagy őszinte, egy helyben toporogsz.
Nyugodtan írj, ha esetleg beszélni szeretnél róla valakivel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!