Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Debreceni 14 éves lányok van...

Debreceni 14 éves lányok van kedvetek ismerkedni velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 15 éves fiú vagyok szökés barna hajjal és zöld szemmel és 158 cm magas vagyok (igen törpe lehet nevetni -.-) de akit én keresek annak úgy sem számít a magasság... ja és 55 kg vagyok Na mindegy van e kedvetek ismerkedni e velem hátha lesz valami komolyabb is mint ismerkedés... ;) [15 F]

2014. ápr. 11. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kölyök, a GyK nem egy társkereső oldal. Ne pazarolj el több kérdést ismerkedésre.
2014. ápr. 11. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem én de nincs az én korosztályomnak társkereső oldal nyilvános helyen meg pont elégszer estem már pofára ahhoz hogy elég elkeseredett legyek...
2014. ápr. 11. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom ha valaki ismerkedni akar, de ne gondold hogy itt megtalálod majd az igazit, amúgy meg ha írod hogy esetleg komolyabb is lehetne akkor nem fog írni senki
2014. ápr. 11. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez a pokol bugyra. Kölyök, ez az oldal hemzseg a trolloktól.

Különben is, minek negyed egy nőnemű egyed magadmellé?

2014. ápr. 11. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
csak azt írd hogy simán csak beszélgetni meg ismerkedni akarsz, úgy lehet fognak jelentkezni
2014. ápr. 11. 20:00
 6/10 A kérdező kommentje:
De én nem úgy értem a komolyabbat hogy D**gás hanem hogy egy normális párkapcsolat... :(
2014. ápr. 11. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Húzzál már el innen, nem társkereső. Ha van kérdésed a kvantumelmélettel kapcsolatban, a tudomány rovatban felteheted. Nincs, mi? Te szellemi rövidnadrág...
2014. ápr. 11. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is, épp ezért írtam hogy itt nem fogod megtalálni életed szerelmét. Lehet hogy később tényleg összejöttök majd a csajjal, de ne írd ki hogy eleve csak párt keresel, mert akkor senki sem fog jelentkezni
2014. ápr. 11. 20:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a szellemileg építő kritikát...
2014. ápr. 11. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
értettem... le is törlöm a kérdést amint tudom...
2014. ápr. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!