Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhat, barátkozni vagy...

Mit akarhat, barátkozni vagy esetleg többet is?

Figyelt kérdés

Nos, van egy fiú akivel nagyon jól kijövök, sokszor szokott nézni és ha én is rá nézek mindig mosolyog, amikor beszélgetjünk előszőr nem találja a szavakat és csak hebeg-babog és persze velem sokkal másabb mint a többi lánnyal pl. ha leül mellém akkor nagyon közel ül le.

Bocsi ha hosszúra sikerült.

2014. ápr. 10. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Tetszel neki! Ez a jelekből egyértelmű. Szerintem többet is akar, de ha te nem nyitsz, akkor ő nem biztos hogy merni fog(attól függ mióta csinálja ezt). Ha ő is tetszik neked, simán összejöhetnétek. Hajrá!
2014. ápr. 10. 22:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És én hogyan nyissak felé?? Kb. fél éve csinálja ezeket. Am nekem is tetszik a fiú.
2014. ápr. 11. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle lenne e kedve valahová ketten menni. És ha megkérdezi hogy "ez most akkor randi?" akkor nyugodtan mond hogy ha ő is benne van akkor igen az
2014. ápr. 11. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Hát nem tudom, félek h nemet mondana.
2014. ápr. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!